Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Muškarčina na kauču

Muškarčina na kauču

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Daniel Jones


ISBN:

978-953-201-895-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

N1593

Broj strana:

236

Težina:

316 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

13,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Stvarni muškaraca iskreno i duhovito pišu o braku, očinstvu, ljubavi, seksu i vjernosti. Knjiga Muškarčina na kauču otkriva što se uistinu zbiva u modernim brakovima i vezama.
Neka supruge čuju što muževi zaista misle! Muškarčina na kauču je hrabar, dosad nepoznat pogled u mračne kuteve i istine suvremenih odnosa. Daniel Jones, suprug Cathi Hanauer, urednice knjige Dežurna kučka, okupio je više od dvadeset muškaraca da ispričaju drugu stranu priče o muško-ženskim odnosima - što muškarci žele, trebaju, vole i mrze u vezama i brakovima.
Knjiga koja pruža nov uvid, progovara jasno i otvoreno, bez cenzure, štivo koje bi svaka žena koja se ikad zapitala: O čemu li to on razmišlja? i svaki muškarac kojem se po glavi vrti pitanje: Jesam li ja jedini čija žena/djevojka/partnerica ne želi seks/ne želi prestati šefovati/ne želi biti dobra prema meni? trebali pročitati.

  • Edicija: Ambrozija
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 155x235
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Stvarni muškaraca iskreno i duhovito pišu o braku, očinstvu, ljubavi, seksu i vjernosti. Knjiga Muškarčina na kauču otkriva što se uistinu zbiva u modernim brakovima i vezama. Neka supruge čuju što muževi zaista misle! Muškarčina na kauču je hrabar, dosad nepoznat pogled u mračne kuteve i istine suvremenih odnosa. Daniel Jones, suprug Cathi Hanauer, urednice knjige Dežurna kučka, okupio je više od dvadeset muškaraca da ispričaju drugu stranu priče o muško-ženskim odnosima - što muškarci žele, trebaju, vole i mrze u vezama i brakovima. Knjiga koja pruža nov uvid, progovara jasno i otvoreno, bez cenzure, štivo koje bi svaka žena koja se ikad zapitala: O čemu li to on razmišlja? i svaki muškarac kojem se po glavi vrti pitanje: Jesam li ja jedini čija žena/djevojka/partnerica ne želi seks/ne želi prestati šefovati/ne želi biti dobra prema meni? trebali pročitati.

Dodatne informacije

Izdavač VBZ
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter