Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Muškarci vole žene koje vole sebe

Muškarci vole žene koje vole sebe

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9788660356491

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

B5204

Broj strana:

182

Težina:

300 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,50 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Kad je reč o vezama, čak i najmudrije žene ispadnu glupe. Iznova prave iste greške; padaju na iste tipove; i plaču istim prijateljima kad, neizbežno, veza postane kritična. Autori bestselera, Stiven Karter i Džulija Sokol, napisali su knjigu za svaku ženu koja bi volela da bude mudrija kad su u pitanju stvari srca - Muškarci vole žene koje vole sebe.

Iskrenost, saosećajnost i stručni saveti obeležili su bestseler knjigu Šta mudre žene znaju Kartera i Sokolove, koji su omogućili ključne uvide u sve ono što žene treba da znaju da bi došle do zdravih veza.

Bazirana na jednostavnoj, ali moćnoj poruci da trajnost veze zavisi od toga da li sebe stavljate na prvo mesto i na ideji da prava ljubav može procvetati samo iz ljubavi prema sebi, knjiga Muškarci vole žene koje vole sebe predstavlja vrhunski domet mudrosti veza za modernu ženu.

  • Prevodilac: Maja Radivojević
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2020
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x230
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Kad je reč o vezama, čak i najmudrije žene ispadnu glupe. Iznova prave iste greške; padaju na iste tipove; i plaču istim prijateljima kad, neizbežno, veza postane kritična. Autori bestselera, Stiven Karter i Džulija Sokol, napisali su knjigu za svaku ženu koja bi volela da bude mudrija kad su u pitanju stvari srca - Muškarci vole žene koje vole sebe. Iskrenost, saosećajnost i stručni saveti obeležili su bestseler knjigu Šta mudre žene znaju Kartera i Sokolove, koji su omogućili ključne uvide u sve ono što žene treba da znaju da bi došle do zdravih veza. Bazirana na jednostavnoj, ali moćnoj poruci da trajnost veze zavisi od toga da li sebe stavljate na prvo mesto i na ideji da prava ljubav može procvetati samo iz ljubavi prema sebi, knjiga Muškarci vole žene koje vole sebe predstavlja vrhunski domet mudrosti veza za modernu ženu.

Dodatne informacije

Izdavač Harmonija
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter