Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Muškarci su s Marsa, žene su s Venere

Muškarci su s Marsa, žene su s Venere

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: John Gray


ISBN:

978-953-3720-05-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

B9950

Broj strana:

340

Težina:

423 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

39,70 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Trideset godina nakon što je prvi put objavljena, knjiga ˝Muškarci su s Marsa, žene su s Venere˝ostala je najutjecajniji i najprodavaniji priručnik za veze. Kao prvi priručnik u kojem su detaljno iznesene razlike između muškaraca i žena, knjiga dr. Johna Graya otkriva nove mogućnosti smanjivanja napetosti u vezama i poticanja ljubavi. Uz to, ona pruža praktične savjete o tome kako umanjiti frustracije i razočaranja te kako iz dana u dan postizati više zadovoljstva i viši stupanj prisnosti.

Prema zapažanjima dr. Graya, ne samo da muškarci i žene različito komuniciraju, oni i razmišljaju, osjećaju, opažaju, reagiraju, odgovaraju, vole, trebaju i cijene na drugačiji način. Gotovo nam se čini da su s različitih planeta, da govore različite jezike i da im je potrebna drugačija prehrana. Takvo, drugačije razumijevanje naših razlika pomaže pri rješavanju velikog dijela naših frustracija u bavljenju i pokušavanju da shvatimo suprotni spol. Tek kad osvijestite činjenicu da se vaš partner od vas razlikuje jednako kao i netko s drugog planeta, moći ćete se opustiti i surađivati unatoč razlikama, umjesto opirati se ili pokušavati ga promijeniti.

Knjiga Muškarci su s Marsa, žene su s Venere nije tek teoretska analiza psiholoških razlika, već i praktičan priručnik koji će vam pomoći da uspijete u stvaranju veza ispunjenih ljubavlju.

  • Prevodilac: Damir Biličić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x210
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Trideset godina nakon što je prvi put objavljena, knjiga ˝Muškarci su s Marsa, žene su s Venere˝ostala je najutjecajniji i najprodavaniji priručnik za veze. Kao prvi priručnik u kojem su detaljno iznesene razlike između muškaraca i žena, knjiga dr. Johna Graya otkriva nove mogućnosti smanjivanja napetosti u vezama i poticanja ljubavi. Uz to, ona pruža praktične savjete o tome kako umanjiti frustracije i razočaranja te kako iz dana u dan postizati više zadovoljstva i viši stupanj prisnosti. Prema zapažanjima dr. Graya, ne samo da muškarci i žene različito komuniciraju, oni i razmišljaju, osjećaju, opažaju, reagiraju, odgovaraju, vole, trebaju i cijene na drugačiji način. Gotovo nam se čini da su s različitih planeta, da govore različite jezike i da im je potrebna drugačija prehrana. Takvo, drugačije razumijevanje naših razlika pomaže pri rješavanju velikog dijela naših frustracija u bavljenju i pokušavanju da shvatimo suprotni spol. Tek kad osvijestite činjenicu da se vaš partner od vas razlikuje jednako kao i netko s drugog planeta, moći ćete se opustiti i surađivati unatoč razlikama, umjesto opirati se ili pokušavati ga promijeniti. Knjiga Muškarci su s Marsa, žene su s Venere nije tek teoretska analiza psiholoških razlika, već i praktičan priručnik koji će vam pomoći da uspijete u stvaranju veza ispunjenih ljubavlju.

Dodatne informacije

Izdavač Stilus knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter