Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.042

Facebook slicica

Katalog

Muškarci su na redu

Muškarci su na redu

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7473-414-8

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

K3924

Broj strana:

199

Težina:

320 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

14,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Knjiga o muškom zadovoljstvu, željama i fantazijama uglavnom nepoznatim ženskom polu ...

Nakon nevjerovatnog uspjeha svoje prve knjige Dame imaju prednost koja je savremenim i slobodnim pristupom seksu donijela veliku popularnost autoru, a ženama otvorila nove horizonte zadovoljstva koje mogu da im pruže njihovi partneri, Ian Kerner je čitavu priču nastavio jednostavnom logikom: Muškarci su na redu.

Zato je sada pred vama knjiga o muškom zadovoljstvu, o željama i fantazijama koje su najčešće nepoznate ljepšem polu, a ženama, kada ih spoznaju, ne predstavlja problem da ih ispune, pružajući im priliku da se svom muškarcu uvuku pod kožu za sva vremena. Duhovito, lagano štivo, puno korisnih informacija i ilustracija, jezgrovito i zabavno, omogućiće ženama da obraduju svoje partnere, pokazujući im jednostavan put do obostrane ispunjenosti na uvijek klizavoj stazi ljudske seksualnosti.

  • Originalni naziv: He comes next
  • Prevodilac: Dragana Rajkov
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Knjiga o muškom zadovoljstvu, željama i fantazijama uglavnom nepoznatim ženskom polu ... Nakon nevjerovatnog uspjeha svoje prve knjige Dame imaju prednost koja je savremenim i slobodnim pristupom seksu donijela veliku popularnost autoru, a ženama otvorila nove horizonte zadovoljstva koje mogu da im pruže njihovi partneri, Ian Kerner je čitavu priču nastavio jednostavnom logikom: Muškarci su na redu. Zato je sada pred vama knjiga o muškom zadovoljstvu, o željama i fantazijama koje su najčešće nepoznate ljepšem polu, a ženama, kada ih spoznaju, ne predstavlja problem da ih ispune, pružajući im priliku da se svom muškarcu uvuku pod kožu za sva vremena. Duhovito, lagano štivo, puno korisnih informacija i ilustracija, jezgrovito i zabavno, omogućiće ženama da obraduju svoje partnere, pokazujući im jednostavan put do obostrane ispunjenosti na uvijek klizavoj stazi ljudske seksualnosti.

Dodatne informacije

Izdavač Stylos
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter