Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Muškarac iz snova

Muškarac iz snova

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-220-534-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K6076

Broj strana:

274

Težina:

288 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,80 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Hannah Gavener napunit će četrnaest godina u ljeto 1991. godine. U časopisima koje čita, zvijezde showbusinessa planiraju glamurozna vjenčanja, dok je u stvarnosti brak njezinih roditelja pred raspadom, a negdje između ova dva ekstrema, samo možda, leže odgovori na najdivljija ljubavna pitanja.

No, odrastajući tijekom sljedećih petnaest godina i seleći se iz Philadelphije, preko Bostona do Albuquerquea, Hannah će morati poraditi na mnogim odnosima u svom životu, od kojih nijedan nije jednostavan: ni onaj s ocem, čiju je ekstremnu tvrdoglavost na vlastitu žalost naslijedila, ni onaj s prelijepom rođakinjom Fig, čije je ponašanje istovremeno uzrujava i fascinira, ni onaj s Henryjem, dečkom u kojeg je zaljubljena još od studentskih dana dok je on još hodao s Fig, ni onaj s dečkom koji će je voljeti više nego zaslužuje, ni onaj s muškarcem koji će joj slomiti srce.
A otkrit će i da pitanja koja je muče od djetinjstva, s vremenom postaju više, a ne manje zbunjujuća: kada točno treba prestati kriviti roditelje za upropašteno djetinjstvo; da li suživot s nekim za koga znate da vam nije srodna duša označava stupanj zrelosti, ili jednostavno - priznanje poraza; da li selidba u drugu državu radi tipa koji vam možda ne uzvraća ljubav, znači da ste hrabri - ili jednostavno patetični?

  • Originalni naziv: The Man of my Dreams
  • Prevodilac: Martina Petranović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Hannah Gavener napunit će četrnaest godina u ljeto 1991. godine. U časopisima koje čita, zvijezde showbusinessa planiraju glamurozna vjenčanja, dok je u stvarnosti brak njezinih roditelja pred raspadom, a negdje između ova dva ekstrema, samo možda, leže odgovori na najdivljija ljubavna pitanja. No, odrastajući tijekom sljedećih petnaest godina i seleći se iz Philadelphije, preko Bostona do Albuquerquea, Hannah će morati poraditi na mnogim odnosima u svom životu, od kojih nijedan nije jednostavan: ni onaj s ocem, čiju je ekstremnu tvrdoglavost na vlastitu žalost naslijedila, ni onaj s prelijepom rođakinjom Fig, čije je ponašanje istovremeno uzrujava i fascinira, ni onaj s Henryjem, dečkom u kojeg je zaljubljena još od studentskih dana dok je on još hodao s Fig, ni onaj s dečkom koji će je voljeti više nego zaslužuje, ni onaj s muškarcem koji će joj slomiti srce. A otkrit će i da pitanja koja je muče od djetinjstva, s vremenom postaju više, a ne manje zbunjujuća: kada točno treba prestati kriviti roditelje za upropašteno djetinjstvo; da li suživot s nekim za koga znate da vam nije srodna duša označava stupanj zrelosti, ili jednostavno - priznanje poraza; da li selidba u drugu državu radi tipa koji vam možda ne uzvraća ljubav, znači da ste hrabri - ili jednostavno patetični?

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter