Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Mržnja puna ljubavi

Mržnja puna ljubavi

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Sali Torn


ISBN:

978-86-521-3077-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V6008

Broj strana:

368

Težina:

365 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Zanosno, očaravajuće, urnebesno - knjiga koja pršti od ljubavi (i mržnje).

Dušmanin:
1. Onaj koji je s nekim u zavadi, neprijateljstvu
2. Onaj koji radi da nekog upropasti
3. Džošua Templman

Lusi Haton i Džošua Templman ne mogu da smisle jedno drugo. Nije da se ne vole, niti da se s mukom podnose. Mrze se. I uopšte im nije problem da svoja osećanja iskazuju kroz čitav niz ritualnih pasivno-agresivnih igrica dok sede jedno naspram drugog, oboje pomoćnici generalnih direktora jedne izdavačke kuće. Lusi ne razume Džošuin neveseo, krut i revnostan pristup poslu. Džošuu očigledno bune Lusina šarena odeća, ćudljivost i razdraganost.

Kad se oboje prijave za rukovodeće mesto, njihova borba za prevlast stiže do kritične tačke, a Lusi odbija da se povuče kad njihova poslednja igrica zapreti da joj ugrozi posao iz snova. Međutim, napetost između Lusi i Džošue stigla je do tačke ključanja i Lusi otkriva da možda ipak ne mrzi Džošuu. I da možda ni on ne mrzi nju. Ili je možda sve to samo još jedna igra.

  • Prevodilac: Jelena Jovanović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Zanosno, očaravajuće, urnebesno - knjiga koja pršti od ljubavi (i mržnje). Dušmanin: 1. Onaj koji je s nekim u zavadi, neprijateljstvu 2. Onaj koji radi da nekog upropasti 3. Džošua Templman Lusi Haton i Džošua Templman ne mogu da smisle jedno drugo. Nije da se ne vole, niti da se s mukom podnose. Mrze se. I uopšte im nije problem da svoja osećanja iskazuju kroz čitav niz ritualnih pasivno-agresivnih igrica dok sede jedno naspram drugog, oboje pomoćnici generalnih direktora jedne izdavačke kuće. Lusi ne razume Džošuin neveseo, krut i revnostan pristup poslu. Džošuu očigledno bune Lusina šarena odeća, ćudljivost i razdraganost. Kad se oboje prijave za rukovodeće mesto, njihova borba za prevlast stiže do kritične tačke, a Lusi odbija da se povuče kad njihova poslednja igrica zapreti da joj ugrozi posao iz snova. Međutim, napetost između Lusi i Džošue stigla je do tačke ključanja i Lusi otkriva da možda ipak ne mrzi Džošuu. I da možda ni on ne mrzi nju. Ili je možda sve to samo još jedna igra.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter