Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Mršavite u snu

Mršavite u snu

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

D0364

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

D0364

Broj strana:

200

Težina:

326 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Revolucionarna metoda: kako vam biološki sat može pomoći da smršate

San je najduža faza topljenja masti. Ovom knjigom možete efikasno iskoristiti snagu hormona i bioritma za mršavljenje i ubrzo steći vitak stas, ali ne samo u snu!
Odaberite savršenu kombinaciju namirnica za jutro, podne i veče: odvojena prehrana i glikemijski indeks razvili su se u visoko efikasnu odvojenu insulinsku prehranu. Naučite kako držati blokiran hormon debljanja (insulin) i sasvim ciljano aktivirati hormone mršavljenja. Napravite test
jesti li ratar ili nomad? Knjiga nudi programe za pojedine tipove i individualne potrebe, koji se mogu lahko sprovesti i uz koje niko ne mora da gladuje. Trening snage i izdržljivosti i dinamičan svakodnevni život idealno dopunjuju načelo mršavljenja u snu i brinu se za vidljivu razgradnju masti i izgradnju mišića. Iskoristite iskustva timova autoriteta koji su uspešno isprobali ovo načelo u praksi.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 0
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Revolucionarna metoda: kako vam biološki sat može pomoći da smršate San je najduža faza topljenja masti. Ovom knjigom možete efikasno iskoristiti snagu hormona i bioritma za mršavljenje i ubrzo steći vitak stas, ali ne samo u snu! Odaberite savršenu kombinaciju namirnica za jutro, podne i veče: odvojena prehrana i glikemijski indeks razvili su se u visoko efikasnu odvojenu insulinsku prehranu. Naučite kako držati blokiran hormon debljanja (insulin) i sasvim ciljano aktivirati hormone mršavljenja. Napravite test jesti li ratar ili nomad? Knjiga nudi programe za pojedine tipove i individualne potrebe, koji se mogu lahko sprovesti i uz koje niko ne mora da gladuje. Trening snage i izdržljivosti i dinamičan svakodnevni život idealno dopunjuju načelo mršavljenja u snu i brinu se za vidljivu razgradnju masti i izgradnju mišića. Iskoristite iskustva timova autoriteta koji su uspešno isprobali ovo načelo u praksi.

Dodatne informacije

Izdavač Esotheria
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter