Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.168

Facebook slicica

Katalog

Možeš ako veruješ da možeš

Možeš ako veruješ da možeš

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7804-297-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V2347

Broj strana:

280

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Knjiga Možeš ako misliš da možeš, autora svetskog bestselera Moć pozitivnog mišljenja dr Normana Vinsenta Pila polazi od teze da čovjekove misli određuju njegov život i pokazuje nam kako da postanemo uspješni, djelotvorno rješavamo svoje probleme i ostvarimo sreću.

Jednostavnim i lako razumljivim jezikom, nizom primera iz svakodnevnog života, jedan od osnivača filozofije samopoštovanja i “pozitivnog mišljenja” savjetuje nam kako da primenom dinamičnih i kreativnih načela savladamo teškoće i ostvarimo uspjeh. Inspirativne priče o ljudima koji su uspjeli da iz korijena izmene svoj profesionalni i privatni život ilustiruju praktičnu primjenu duhovnih načela koja dovode do kreativnog raspleta.

Ako učvrstite veru u snagu svog uma, ako steknete pravu motivaciju, izgradite samopouzdanje i sačuvate smisao za humor, ako prihvatite činjenicu da možete uspješno da savladate svaki problem, vaše želje mogu postati stvarnost.

Možete, samo ako mislite da možete, a ključ uspjeha se nalazi u vjeri u sebe, postizanju unutrašnje ravnoteže i prihvatanju činjenice da svako od nas u sebi krije neograničene potencijale.

  • Originalni naziv: You Can If You Think...
  • Prevodilac: Maja Cvijetić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 120x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Knjiga Možeš ako misliš da možeš, autora svetskog bestselera Moć pozitivnog mišljenja dr Normana Vinsenta Pila polazi od teze da čovjekove misli određuju njegov život i pokazuje nam kako da postanemo uspješni, djelotvorno rješavamo svoje probleme i ostvarimo sreću. Jednostavnim i lako razumljivim jezikom, nizom primera iz svakodnevnog života, jedan od osnivača filozofije samopoštovanja i “pozitivnog mišljenja” savjetuje nam kako da primenom dinamičnih i kreativnih načela savladamo teškoće i ostvarimo uspjeh. Inspirativne priče o ljudima koji su uspjeli da iz korijena izmene svoj profesionalni i privatni život ilustiruju praktičnu primjenu duhovnih načela koja dovode do kreativnog raspleta. Ako učvrstite veru u snagu svog uma, ako steknete pravu motivaciju, izgradite samopouzdanje i sačuvate smisao za humor, ako prihvatite činjenicu da možete uspješno da savladate svaki problem, vaše želje mogu postati stvarnost. Možete, samo ako mislite da možete, a ključ uspjeha se nalazi u vjeri u sebe, postizanju unutrašnje ravnoteže i prihvatanju činjenice da svako od nas u sebi krije neograničene potencijale.

Dodatne informacije

Izdavač Mono i Manjana
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter