Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Motivacija - Podsticaj na aktivnost, osećanja i razmišljanja

Motivacija - Podsticaj na aktivnost, osećanja i razmišljanja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-6423-064-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

B0981

Broj strana:

584

Težina:

600 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

58,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Šta je motivacija? Zašto nas nešto navodi na određeno ponašanje i zašto imamo određena osećanja i misli, a ne drugačija? Zašto nas neki događaji motivišu, a drugi ne motivišu? Po čemu se razlikuju motivi od podsticaja i ciljeva? Kako emocije motivišu naše ponašanje? Kakav je uticaj ličnih osobina na motivaciju? Kako je evolucija doprinela strahu, izboru hrane i uživanju u muzici? Na koji način su droge i zavisnička ponašanja izvori motivacije? Kako psihološke potrebe motivišu ponašanje?

U knjizi motivacija označava „pokretanje na aktivnost“, tj. podsticaj na aktivnost, oseća

nja i razmišljanje i što vam može pomoći da otkrijete svoju ličnost i razumete šta vas motiviše da se ponašate na jedan način, a ne na drugi. Ima li načina na koji biste želeli da se ponašate i da li se nekada ponašate onako kako ne biste voleli? Da li ljudi, u procesu promene menjaju svoju okolinu ili menjaju nešto u vezi sa sobom kako bi doveli do tih promena?

  • Prevodilac: Kornelija Rakić-Odri
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Šta je motivacija? Zašto nas nešto navodi na određeno ponašanje i zašto imamo određena osećanja i misli, a ne drugačija? Zašto nas neki događaji motivišu, a drugi ne motivišu? Po čemu se razlikuju motivi od podsticaja i ciljeva? Kako emocije motivišu naše ponašanje? Kakav je uticaj ličnih osobina na motivaciju? Kako je evolucija doprinela strahu, izboru hrane i uživanju u muzici? Na koji način su droge i zavisnička ponašanja izvori motivacije? Kako psihološke potrebe motivišu ponašanje? U knjizi motivacija označava „pokretanje na aktivnost“, tj. podsticaj na aktivnost, oseća nja i razmišljanje i što vam može pomoći da otkrijete svoju ličnost i razumete šta vas motiviše da se ponašate na jedan način, a ne na drugi. Ima li načina na koji biste želeli da se ponašate i da li se nekada ponašate onako kako ne biste voleli? Da li ljudi, u procesu promene menjaju svoju okolinu ili menjaju nešto u vezi sa sobom kako bi doveli do tih promena?

Dodatne informacije

Izdavač Psihopolis institut
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter