Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Moramo da razgovaramo o Kevinu

Moramo da razgovaramo o Kevinu

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7436-800-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V1384

Broj strana:

453

Težina:

420 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

20,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

U nizu ispovjednih pisama voljenom mužu Frenklinu Eva piše o sebi, o njihovoj ljubavi, braku, o njihovom sinu Kevinu i o svemu što ju je razdiralo prije no što će ih zadesiti tragedija, a nevjerovatna priča je spor, uzbudljiv silazak u pakao, koliko potresan toliko i fascinantan.

Blistava proza Lajonel Šrajver u potpunosti dočarava emotivni haos koji je rastrgao Evu, ali je to istovremeno i izuzetna metafora za tragediju zemlje gde sve ide kao po loju, u kojoj niko ne gladuje, i gdje se sve može kupiti sem svrhe života. Ovo je potresan, psihološki dubok, ponekad čak i crnohumorni roman sa dubokim, promišljenim zaključkom, pripovjest o opasnoj razlici između onoga što osjećamo i onoga što smo zapravo spremni da priznamo.

Sjajno sročenim rečenicama kojima neuvijeno izražava svoje stavove o materinstvu, karijeri, porodici i tome šta to u američkoj kulturi stvara djecu ubice, Lajonel Šrajver vodi od krivice do saosećanja, od odmazde do oproštaja.

  • Prevodilac: Dijana Radović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

U nizu ispovjednih pisama voljenom mužu Frenklinu Eva piše o sebi, o njihovoj ljubavi, braku, o njihovom sinu Kevinu i o svemu što ju je razdiralo prije no što će ih zadesiti tragedija, a nevjerovatna priča je spor, uzbudljiv silazak u pakao, koliko potresan toliko i fascinantan. Blistava proza Lajonel Šrajver u potpunosti dočarava emotivni haos koji je rastrgao Evu, ali je to istovremeno i izuzetna metafora za tragediju zemlje gde sve ide kao po loju, u kojoj niko ne gladuje, i gdje se sve može kupiti sem svrhe života. Ovo je potresan, psihološki dubok, ponekad čak i crnohumorni roman sa dubokim, promišljenim zaključkom, pripovjest o opasnoj razlici između onoga što osjećamo i onoga što smo zapravo spremni da priznamo. Sjajno sročenim rečenicama kojima neuvijeno izražava svoje stavove o materinstvu, karijeri, porodici i tome šta to u američkoj kulturi stvara djecu ubice, Lajonel Šrajver vodi od krivice do saosećanja, od odmazde do oproštaja.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter