Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Montesori u vrtiću, 2-3 godine - Radna sveska

Montesori u vrtiću, 2-3 godine - Radna sveska

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Larousse


ISBN:

978-86-6035-951-5

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

D1794

Broj strana:

87

Težina:

269 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,00 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Neka vaše dete zakorači u svet znanja sa radnom sveskom iz nove edicije Montesori u vrtiću! Pomoću ove radne sveske dvogodišnje dete će se upoznati i savladati program za vrtić, zasnovan na temelju osnovnih principa pedagogije Montesori! Vaše dete će se, kroz raznovrsne aktivnosti, upoznati sa slovima i brojevima, oblicima i bojama i svetom koji ga okružuje, rukujući nastavnim priborom i otkrivajući nove pojmove. Steći će samostalnost i razviti samopouzdanje, obogatiti fond reči, razviti koncentraciju, moć zapažanja i grafomotoričke veštine.

Ova sveska podeljena je u tri velike oblasti:

- čitanje i pisanje: otkrivanje slova i zvukova, razvijanje finih grafomotoričkih veština, priprema za početno pisanje.

- razvrstavanje, slaganje, brojanje: dete će razviti nov način razmišljanja tako što će naučiti da uparuje predmete, pravi zbirke i skupove, broji do tri.

- igre i otkrića: dete će razumeti i usvojiti pojam vremenskog sleda tako što će slagati slike po odgovarajućem redosledu, naučiti da razlikuje godišnja doba.

Kako bi efikasno realizovalo brojne aktivnosti na putu otkrića, detetu će biti dostupan pomoćni materijal koji će mu omogućiti da se aktivno uključi u savladavanje novih znanja i veština.

  • Originalni naziv: Ma maternelle 2-3
  • Prevodilac: Milica Gnjatović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Ćirilica
  • Veličina: 210x290
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Neka vaše dete zakorači u svet znanja sa radnom sveskom iz nove edicije Montesori u vrtiću! Pomoću ove radne sveske dvogodišnje dete će se upoznati i savladati program za vrtić, zasnovan na temelju osnovnih principa pedagogije Montesori! Vaše dete će se, kroz raznovrsne aktivnosti, upoznati sa slovima i brojevima, oblicima i bojama i svetom koji ga okružuje, rukujući nastavnim priborom i otkrivajući nove pojmove. Steći će samostalnost i razviti samopouzdanje, obogatiti fond reči, razviti koncentraciju, moć zapažanja i grafomotoričke veštine. Ova sveska podeljena je u tri velike oblasti: - čitanje i pisanje: otkrivanje slova i zvukova, razvijanje finih grafomotoričkih veština, priprema za početno pisanje. - razvrstavanje, slaganje, brojanje: dete će razviti nov način razmišljanja tako što će naučiti da uparuje predmete, pravi zbirke i skupove, broji do tri. - igre i otkrića: dete će razumeti i usvojiti pojam vremenskog sleda tako što će slagati slike po odgovarajućem redosledu, naučiti da razlikuje godišnja doba. Kako bi efikasno realizovalo brojne aktivnosti na putu otkrića, detetu će biti dostupan pomoćni materijal koji će mu omogućiti da se aktivno uključi u savladavanje novih znanja i veština.

Dodatne informacije

Izdavač Publik Praktikum
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter