Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Sanska posla

Sanska posla

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-9926-415-07-5

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M1285

Broj strana:

153

Težina:

350 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

20,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Izdavač knjige je knjižara „Kalem“ a radi se o djelu koje sadrži poeziju i prozu - koje zajednički potpisuju Amir Talić, Zlatan Čekić, Semir Hasić i Fikret Kurtović.

Svu četvericu autora zajedno veže to što se prozom i stihovima bave Sanskim Mostom, njegovom historijom, ljudima i događajima. Kako je istaknuto tokom promocije, knjiga nije niti historija, niti fikcija, nego je popis onoga što još uvijek postoji kao inventar jedne posve subjektivne historije voljenog grada. Moglo bi se kazati da je to, ustvari, svojevrsni porodični album Sanskog Mosta.

Sentimentalnost, sjeta i nostalgija su ono što se nazire izmjeđu korica ovog zanimljivog štiva, a knjiga je lako čitljiva i zasigurno će brzo naći put do srca Sanjana i svih drugih kojima ovaj grad nešto znači.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x210
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Izdavač knjige je knjižara „Kalem“ a radi se o djelu koje sadrži poeziju i prozu - koje zajednički potpisuju Amir Talić, Zlatan Čekić, Semir Hasić i Fikret Kurtović. Svu četvericu autora zajedno veže to što se prozom i stihovima bave Sanskim Mostom, njegovom historijom, ljudima i događajima. Kako je istaknuto tokom promocije, knjiga nije niti historija, niti fikcija, nego je popis onoga što još uvijek postoji kao inventar jedne posve subjektivne historije voljenog grada. Moglo bi se kazati da je to, ustvari, svojevrsni porodični album Sanskog Mosta. Sentimentalnost, sjeta i nostalgija su ono što se nazire izmjeđu korica ovog zanimljivog štiva, a knjiga je lako čitljiva i zasigurno će brzo naći put do srca Sanjana i svih drugih kojima ovaj grad nešto znači.

Dodatne informacije

Izdavač Kalem
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter