Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Moje najdraže priče iz Kurana

Moje najdraže priče iz Kurana

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7980-244-6

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M7940

Broj strana:

328

Težina:

550 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

30,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Knjiga Moje najdraže priče iz Kurana pričama iz Časnog Kur’ana djecu poziva u svijet poslanika. Vrijeme u kojem su poslanici živjeli i poučni događaji prikazani su djeci razumljivim jezikom i pitkim stilom.

Dok prelistavaju ovu knjigu, djeca se lahko mogu susresti sa teubom Adema, a.s., spremnošću na praštanje Jusufa, a.s., strpljenjem poslanika Ejuba, borbom Musaa, a.s., pokornošću Junusa, a.s., poniznošću Ibrahima, a.s., i ljubavlju prijatelja iz pećine.

Djecu će ove zanimljive priče vrlo brzo zainteresirati, jer će se brzo poistovijetiti sa likovima i radnjama iz priče i tako izvlačiti pouke iz svake priče. Mališani će se kroz ove priče na zanimljiv i dinamičan način upoznati sa Časnim Kuranom, te pored zabave i razonode steći korisno znanje.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x170
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Knjiga Moje najdraže priče iz Kurana pričama iz Časnog Kur’ana djecu poziva u svijet poslanika. Vrijeme u kojem su poslanici živjeli i poučni događaji prikazani su djeci razumljivim jezikom i pitkim stilom. Dok prelistavaju ovu knjigu, djeca se lahko mogu susresti sa teubom Adema, a.s., spremnošću na praštanje Jusufa, a.s., strpljenjem poslanika Ejuba, borbom Musaa, a.s., pokornošću Junusa, a.s., poniznošću Ibrahima, a.s., i ljubavlju prijatelja iz pećine. Djecu će ove zanimljive priče vrlo brzo zainteresirati, jer će se brzo poistovijetiti sa likovima i radnjama iz priče i tako izvlačiti pouke iz svake priče. Mališani će se kroz ove priče na zanimljiv i dinamičan način upoznati sa Časnim Kuranom, te pored zabave i razonode steći korisno znanje.

Dodatne informacije

Izdavač El-Kelimeh
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter