Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Moje dete je uvek zdravo

Moje dete je uvek zdravo

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7473-578-7

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

K8054

Broj strana:

95

Težina:

200 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,10 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Ova knjiga pokušava da pomogne roditeljima u rješavanju, ne tako lakog, zadatka kao što je odgajanje zdravog djeteta. Mjesto roditelja ne treba da zauzme pedijatar, već je potrebno osposobiti se za konstruktivan dijalog. Naići ćete na sugestije o tome kako da se ponašate ukoliko je vaše dijete bolesno, kako vam može poslužiti integrativna medicina koja, pored klasičnih lijekova, podrazumijeva homeopatiju, fitoterapiju (liječenje biljkama), hidroterapiju (liječenje vodom), ishranu i sport.

Međutim, homeopatske terapije i fitoterapije ne daju kod sve djece najbolje rezultate, zbog čega su objašnjene i mogućnosti koje nudi integrativna medicina kad je riječ o jačanju imuniteta djece. U praksi su predstavljeni svi pogodni lijekovi koje moderna farmakologija nudi kako bi se poboljšala imuna reakcija djece na bolesti gornjih respiratornih puteva..

  • Originalni naziv: Mio Figlio sta sempre...
  • Prevodilac: Ljiljana Stakić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ova knjiga pokušava da pomogne roditeljima u rješavanju, ne tako lakog, zadatka kao što je odgajanje zdravog djeteta. Mjesto roditelja ne treba da zauzme pedijatar, već je potrebno osposobiti se za konstruktivan dijalog. Naići ćete na sugestije o tome kako da se ponašate ukoliko je vaše dijete bolesno, kako vam može poslužiti integrativna medicina koja, pored klasičnih lijekova, podrazumijeva homeopatiju, fitoterapiju (liječenje biljkama), hidroterapiju (liječenje vodom), ishranu i sport. Međutim, homeopatske terapije i fitoterapije ne daju kod sve djece najbolje rezultate, zbog čega su objašnjene i mogućnosti koje nudi integrativna medicina kad je riječ o jačanju imuniteta djece. U praksi su predstavljeni svi pogodni lijekovi koje moderna farmakologija nudi kako bi se poboljšala imuna reakcija djece na bolesti gornjih respiratornih puteva..

Dodatne informacije

Izdavač Stylos
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter