Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Moja mračna Vanesa

Moja mračna Vanesa

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-03418-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

B5872

Broj strana:

334

Težina:

302 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

2000.

Suočena sa prvim teškoćama u životu, ali ambiciozna i željna da što pre odraste, Vanesa Vaj pohađa drugu godinu prestižne srednje škole kada ulazi u začaranu aferu sa Džejkobom Strejnom, magnetski privlačnim profesorom književnosti.

2017.

Skoro dvadeset godina kasnije, sa talasom optužnica protiv moćnih muškaraca, stari gresi dolaze na naplatu. Nekadašnja studentkinja optužila je Strejna za seksualno zlostavljanje i očekuje od Vanese da učini isto. Vanesa je užasnuta, jer njena je veza sa Strejnom bila ljubav. U to je sigurna. Ipak, crv sumnje nagriza joj sećanja i ona počinje da preispituje uspomene, da razmišlja o svemu što se dogodilo, da ponovo definiše ljubavnu priču koja se zapravo nikada i nije završila i koja je obeležila njeno postojanje, njen život. Da li je zaista bila žrtva, i to samo jedna od mnogih? Pred njom je nemoguć izbor: da li da ostane nema, čvrsta u uverenju da je svojevoljno ušla u tu mladalačku vezu, ili da drugačijim očima sagleda sebe i svoju prošlost?

Ali kako da se odrekne svoje prve ljubavi, čoveka koji ju je promenio iz korena i bio uvek prisutan u njenom životu? Da li je moguće da zapravo uopšte ne poznaje muškarca kojeg je toliko volela kao devojka i koji se kleo da obožava samo nju?

  • Prevodilac: Zvezdana Šelmić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2020
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

2000. Suočena sa prvim teškoćama u životu, ali ambiciozna i željna da što pre odraste, Vanesa Vaj pohađa drugu godinu prestižne srednje škole kada ulazi u začaranu aferu sa Džejkobom Strejnom, magnetski privlačnim profesorom književnosti. 2017. Skoro dvadeset godina kasnije, sa talasom optužnica protiv moćnih muškaraca, stari gresi dolaze na naplatu. Nekadašnja studentkinja optužila je Strejna za seksualno zlostavljanje i očekuje od Vanese da učini isto. Vanesa je užasnuta, jer njena je veza sa Strejnom bila ljubav. U to je sigurna. Ipak, crv sumnje nagriza joj sećanja i ona počinje da preispituje uspomene, da razmišlja o svemu što se dogodilo, da ponovo definiše ljubavnu priču koja se zapravo nikada i nije završila i koja je obeležila njeno postojanje, njen život. Da li je zaista bila žrtva, i to samo jedna od mnogih? Pred njom je nemoguć izbor: da li da ostane nema, čvrsta u uverenju da je svojevoljno ušla u tu mladalačku vezu, ili da drugačijim očima sagleda sebe i svoju prošlost? Ali kako da se odrekne svoje prve ljubavi, čoveka koji ju je promenio iz korena i bio uvek prisutan u njenom životu? Da li je moguće da zapravo uopšte ne poznaje muškarca kojeg je toliko volela kao devojka i koji se kleo da obožava samo nju?

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter