Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Moj put istine

Moj put istine

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-4322-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B6777

Broj strana:

192

Težina:

450 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,70 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Šta me najviše uzbuđuje na putovanjima?
Nekada je to otkrivanje potpuno novog, a nekada povratak u staro.

Život Isidore Bjelice bio je neodvojiv od putovanja. Bilo da je reč o konkretnom putovanju ili putovanju kao metafori života, Isidora je duboko verovala da se istina može uvideti jedino ako se pomerimo sa mesta i odvažimo na put. Upoznajući druge ona je spoznavala sebe, kao što je zahvaljujući dubokoj samospoznaji postala uzor i inspiracija drugima.

U knjizi Moj put istine objedinjeni su autobiografski fragmenti kao i putopisi iz najrazličitijih delova sveta. Od Sarajeva, Isidorinog rodnog grada, preko Beograda, u kom je živela, sve do Škotske, Rusije, Italije, Španije ili Malte, Isidora je na različitim destinacijama širom sveta skupljala iskustva koja je potom pretočila u najličnija razmišljanja.

Neponovljiva i svoja, Isidora će vas ovom knjigom dotaći i zabaviti. I ono što je najvažnije, neće vas ostaviti ravnodušnima.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Šta me najviše uzbuđuje na putovanjima? Nekada je to otkrivanje potpuno novog, a nekada povratak u staro. Život Isidore Bjelice bio je neodvojiv od putovanja. Bilo da je reč o konkretnom putovanju ili putovanju kao metafori života, Isidora je duboko verovala da se istina može uvideti jedino ako se pomerimo sa mesta i odvažimo na put. Upoznajući druge ona je spoznavala sebe, kao što je zahvaljujući dubokoj samospoznaji postala uzor i inspiracija drugima. U knjizi Moj put istine objedinjeni su autobiografski fragmenti kao i putopisi iz najrazličitijih delova sveta. Od Sarajeva, Isidorinog rodnog grada, preko Beograda, u kom je živela, sve do Škotske, Rusije, Italije, Španije ili Malte, Isidora je na različitim destinacijama širom sveta skupljala iskustva koja je potom pretočila u najličnija razmišljanja. Neponovljiva i svoja, Isidora će vas ovom knjigom dotaći i zabaviti. I ono što je najvažnije, neće vas ostaviti ravnodušnima.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter