Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.230

Facebook slicica

Katalog

Moj momak je tupan

Moj momak je tupan

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Zoi Mekarti


ISBN:

978-86-86667-43-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

nije u prodaji

Šifra:

K7611

Broj strana:

176

Težina:

224 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

12,00 KM
nije u prodaji

Kategorije:

Sadržaj:

Urnebesna i poučna knjiga o muško-ženskim odnosima, korisna za žene – jer će moći da provjere da li se njihov muškarac ponaša baš tako, ali korisna i za muškarce – jer će moći da utvrde da li se ponašaju baš tako.

Ako nizašta drugo, ova knjiga će moći da pomogne svima vama koje srljate u vezu, da zastanete, razmislite i dobro pogledate osobu sa kojom tako snažno želite da podjelite život, jer možda srljate u najveću grešku koju ste ikada napravile. Ja nisam zažalila zbog svoje odluke da primim tupana pod svoj krov. Naprotiv, on je prilično zanimljiv dodatak mom domaćinstvu, i na tome sam mu zahvalna. Što se tiče ostalih stvari koje radi, na njima mu nisam zahvalna. Na primer, disanje. I prdenje. Posebno prdenje. Šta da radite kada živite sa čovjekom čija je ideja kulture to što može da isprdi belgijsku himnu? Ili koji me vidi kao nekoga ko: svakih 28 dana ima menstruaciju, na svakih 21 dan produžava u biblioteci vrijeme vraćanja Odgovarajućeg momka, svakih 1825 dana mjenja spiralu?

Prepoznati tupana je prilično lako, ali izboriti se i izdržati život sa jednim takvim učinilo je da prilično često pomislim da je porođaj mnogo prijatnija opcija.

  • Originalni naziv: My Boyfriend is a Twat...
  • Prevodilac: Aleksandar Mirjanić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 135x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Urnebesna i poučna knjiga o muško-ženskim odnosima, korisna za žene – jer će moći da provjere da li se njihov muškarac ponaša baš tako, ali korisna i za muškarce – jer će moći da utvrde da li se ponašaju baš tako. Ako nizašta drugo, ova knjiga će moći da pomogne svima vama koje srljate u vezu, da zastanete, razmislite i dobro pogledate osobu sa kojom tako snažno želite da podjelite život, jer možda srljate u najveću grešku koju ste ikada napravile. Ja nisam zažalila zbog svoje odluke da primim tupana pod svoj krov. Naprotiv, on je prilično zanimljiv dodatak mom domaćinstvu, i na tome sam mu zahvalna. Što se tiče ostalih stvari koje radi, na njima mu nisam zahvalna. Na primer, disanje. I prdenje. Posebno prdenje. Šta da radite kada živite sa čovjekom čija je ideja kulture to što može da isprdi belgijsku himnu? Ili koji me vidi kao nekoga ko: svakih 28 dana ima menstruaciju, na svakih 21 dan produžava u biblioteci vrijeme vraćanja Odgovarajućeg momka, svakih 1825 dana mjenja spiralu? Prepoznati tupana je prilično lako, ali izboriti se i izdržati život sa jednim takvim učinilo je da prilično često pomislim da je porođaj mnogo prijatnija opcija.

Dodatne informacije

Izdavač Vega
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter