Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Mogla je biti prosta priča

Mogla je biti prosta priča

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Ajla Terzić


ISBN:

978-86-6173-010-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

treba provjera

Šifra:

M4506

Broj strana:

263

Težina:

300 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,00 KM
treba provjera

Kategorije:

Sadržaj:

Esma, glavna junakinja romana Mogla je biti prosta priča, cinična je, duhovita, oštroumna i ne preterano zadovoljna svojim životom. Pri tome je izgubila nadu da će joj se danas, sutra, sledeće nedelje ili barem sledećeg meseca desiti nešto izuzetno. I zato kada je firma u kojoj radi pošalje na seminar u Grac, nije baš oduševljena što mora da ide. Međutim, u vozu iz Beča za Grac upoznaje osobu zbog koje će se ceo njen svet zaljuljati iz temelja. Ovo nije samo roman o posebnom odnosu koji će se razviti između dve osobe, već je i priča o društvenim normama, tabuima, predrasudama i Balkanu.

Mogla je biti prosta priča je roman koji se čita u jednom dahu. Ajla Terzić nas kroz priču vodi britkim, ravnim rečenicama koje gađaju u samu suštinu stvari, pametnim, ciničnim, lucidnim, duhovitim. I podseća nas da nikada ne znamo šta nas čeka iza sledećeg ugla.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Esma, glavna junakinja romana Mogla je biti prosta priča, cinična je, duhovita, oštroumna i ne preterano zadovoljna svojim životom. Pri tome je izgubila nadu da će joj se danas, sutra, sledeće nedelje ili barem sledećeg meseca desiti nešto izuzetno. I zato kada je firma u kojoj radi pošalje na seminar u Grac, nije baš oduševljena što mora da ide. Međutim, u vozu iz Beča za Grac upoznaje osobu zbog koje će se ceo njen svet zaljuljati iz temelja. Ovo nije samo roman o posebnom odnosu koji će se razviti između dve osobe, već je i priča o društvenim normama, tabuima, predrasudama i Balkanu. Mogla je biti prosta priča je roman koji se čita u jednom dahu. Ajla Terzić nas kroz priču vodi britkim, ravnim rečenicama koje gađaju u samu suštinu stvari, pametnim, ciničnim, lucidnim, duhovitim. I podseća nas da nikada ne znamo šta nas čeka iza sledećeg ugla.

Dodatne informacije

Izdavač Rende
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter