Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Modni Babilon - Imogen Edwards - Jones i njezini anonimni izvori

Modni Babilon - Imogen Edwards - Jones i njezini anonimni izvori

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-220-535-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K6082

Broj strana:

287

Težina:

304 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Što je moda? Što je in? Tko odlučuje o tome? Zašto je jedne godine u modi zeleno, a druge crveno? Jedne sezone haljina iz ormara vaše bake, a druge hi-tech tkanine? Jesu li su svi u modnom svijetu na kokainu, a jedino piće koje priznaju je - šampanjac? Koje točno osobine neka djevojka mora imati da bi se nazvala supermodelom i kako se one razlikuju od topmodela? Tko koga posjeduje? Tko koga mrzi? I tko drži ruku u tuđem džepu?
Knjiga Modni Babilon zavukla se pod, po mjeri skrojenu, kožu modne industrije, s namjerom da vas provede kroz šest mjeseci života prosječnog dizajnera.

Objasnit će vam kako se slaže kolekcija, kako dospijeva na modne piste i naslovnice prestižnih časopisa. Ispričat će vam tko odlazi na modne priredbe, gdje sjedi u gledalištu i što se zapravo događa iza pozornice. Upoznat će vas s ključnim mjestima i osobama u ovom osebujnom svijetu gdje žene dobivaju na tisuće samo kako bi ujutro ustale iz kreveta i gdje vas pogrešna dužina suknje može stajati karijere.

Gizdavo iskrojen i blistavo detaljiziran, luckast, duhovit i zločest, roman Modni Babilon prikazat će vam poskupljenja i sniženja, fantastične ekstreme i skorojevićke prečace - kratko rečeno, pozadinu zbivanja elitističkog, tajnog svijeta mode i ljepote.

  • Originalni naziv: Fashion Babilon
  • Prevodilac: Franciska Cettl
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2007
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Što je moda? Što je in? Tko odlučuje o tome? Zašto je jedne godine u modi zeleno, a druge crveno? Jedne sezone haljina iz ormara vaše bake, a druge hi-tech tkanine? Jesu li su svi u modnom svijetu na kokainu, a jedino piće koje priznaju je - šampanjac? Koje točno osobine neka djevojka mora imati da bi se nazvala supermodelom i kako se one razlikuju od topmodela? Tko koga posjeduje? Tko koga mrzi? I tko drži ruku u tuđem džepu? Knjiga Modni Babilon zavukla se pod, po mjeri skrojenu, kožu modne industrije, s namjerom da vas provede kroz šest mjeseci života prosječnog dizajnera. Objasnit će vam kako se slaže kolekcija, kako dospijeva na modne piste i naslovnice prestižnih časopisa. Ispričat će vam tko odlazi na modne priredbe, gdje sjedi u gledalištu i što se zapravo događa iza pozornice. Upoznat će vas s ključnim mjestima i osobama u ovom osebujnom svijetu gdje žene dobivaju na tisuće samo kako bi ujutro ustale iz kreveta i gdje vas pogrešna dužina suknje može stajati karijere. Gizdavo iskrojen i blistavo detaljiziran, luckast, duhovit i zločest, roman Modni Babilon prikazat će vam poskupljenja i sniženja, fantastične ekstreme i skorojevićke prečace - kratko rečeno, pozadinu zbivanja elitističkog, tajnog svijeta mode i ljepote.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter