Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Močvara - posljednji lavirint

Močvara - posljednji lavirint

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Gabi Martinez


ISBN:

978-86-7928-175-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

K5789

Broj strana:

286

Težina:

359 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Nakon više od dvadeset godina stalnih sukoba u srcu Afrike, rat koji se može smatrati najdužim i najsurovijim na svijetu polako se stišava. U nastojanju da simbolički zapečati mir, jedna kosmopolitska ekspedicija, sačinjena od poslovnih ljudi, političara i predstavnika sukobljenih plemena, ukrcava se na brod koji će ploviti Bijelim Nilom prema jugu zemlje. Na tom putu se nalazi ogromna močvarna oblast, predio koji se neprekidno mijenja i nikada ne bude do kraja otkriven. Neprijateljska i proždiruća oblast Sud, velika močvara južno u dolini Nila.


Započinje odiseja koja će ove putnike sve više udaljavati od civilizacije, pretvarajući se u nešto nalik snu, a njima neće preostati ništa drugo nego da se ujedine, kao u nekoj maloj vavilonskoj kuli, kako ih u lutanju močvarom ne bi zadesila smrt. U tom lutanju, poznavaoci većeg broja jezika steći će neobičnu moć.

Močvara Sud je avanturistički roman koji govori o Africi, kontinentu koji se nikada ne može potpuno upoznati i koji je, na nesreću svojih stanovnika, verovatno jedino mesto na svetu gde je avantura i dalje moguća.

Gabi Martinez radnju svog „afričkog“ romana smješta u jednu teorijski bezimenu oblast. Izuzetno vještim građenjem likova i zapleta, on nas ukrcava u taj lavirint zemlje i vode, i postajemo deo nevolja i neizvesnosti, ali i svetlosti i mirisa duboke Afrike. Močvara Sud je izuzetan avanturistički roman, a istovremeno i parabola moderne civilizacije.

  • Prevodilac: Aleksandra Mačkić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130198
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Nakon više od dvadeset godina stalnih sukoba u srcu Afrike, rat koji se može smatrati najdužim i najsurovijim na svijetu polako se stišava. U nastojanju da simbolički zapečati mir, jedna kosmopolitska ekspedicija, sačinjena od poslovnih ljudi, političara i predstavnika sukobljenih plemena, ukrcava se na brod koji će ploviti Bijelim Nilom prema jugu zemlje. Na tom putu se nalazi ogromna močvarna oblast, predio koji se neprekidno mijenja i nikada ne bude do kraja otkriven. Neprijateljska i proždiruća oblast Sud, velika močvara južno u dolini Nila. Započinje odiseja koja će ove putnike sve više udaljavati od civilizacije, pretvarajući se u nešto nalik snu, a njima neće preostati ništa drugo nego da se ujedine, kao u nekoj maloj vavilonskoj kuli, kako ih u lutanju močvarom ne bi zadesila smrt. U tom lutanju, poznavaoci većeg broja jezika steći će neobičnu moć. Močvara Sud je avanturistički roman koji govori o Africi, kontinentu koji se nikada ne može potpuno upoznati i koji je, na nesreću svojih stanovnika, verovatno jedino mesto na svetu gde je avantura i dalje moguća. Gabi Martinez radnju svog „afričkog“ romana smješta u jednu teorijski bezimenu oblast. Izuzetno vještim građenjem likova i zapleta, on nas ukrcava u taj lavirint zemlje i vode, i postajemo deo nevolja i neizvesnosti, ali i svetlosti i mirisa duboke Afrike. Močvara Sud je izuzetan avanturistički roman, a istovremeno i parabola moderne civilizacije.

Dodatne informacije

Izdavač Mladinska knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter