Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.128

Facebook slicica

Katalog

Moć kreativnog mišljenja

Moć kreativnog mišljenja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

86-7804-020-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K1988

Broj strana:

297

Težina:

320 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Knjiga koja je promijenila više od 15 milijuna života.

Knjiga Moć pozitivnog mišljenja Normana Vincenta Pealea otkriva snagu koja je uspavana u ljudskome umu.

Od njezina objavljivanja pojavili su se deseci knjiga po uzoru na nju, mnoge filozofije koje se temelje na njoj i mnoge varijacije teze dr. Paelea. Pa ipak, jednostavnost ovog remek-djela i dalje blista nepomućenim sjajem.

Moć pozitivnog mišljenja klasična je zbirka metoda koja dokazuje da će promjena u vašem stavu prouzročiti i promjenu u vašem životu. Ona nudi uspjeh u svemu i put prema svladavanju svih prepreka. Nema nerješivih problema ni nepremostivih zapreka. Iz straha i očaja rađa se nada u sreću i obnovljeno povjerenje u život.

Ova knjiga vječne poruke i sveopće privlačnosti nudi više od ohrabrujućeg tapšanja po ramenu. Tu je deset praktičnih pravila za razvitak i postizanje samopouzdanja, pet metoda za postizanje materijalnog i emocionalnog uspjeha, tri dokazane metode za održavanje najviše energetske razine i desetočlani program za uklanjanje briga.

No, ova knjiga je više i od nepobitno uspješnog programa za samopomoć. Ona nas vodi, poučava i uči kako preoblikovati negativne osjećaje u pozitivne stavove koji vode prema unutarnjem miru i stvarnim postignućima.

Sudjelujte u tom iskustvu. Ono će zaista izmijeniti vaš život.

  • Originalni naziv: Stay Alive All Your Life...
  • Prevodilac: Tanja Milosavljević
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2005
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 120x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Knjiga koja je promijenila više od 15 milijuna života. Knjiga Moć pozitivnog mišljenja Normana Vincenta Pealea otkriva snagu koja je uspavana u ljudskome umu. Od njezina objavljivanja pojavili su se deseci knjiga po uzoru na nju, mnoge filozofije koje se temelje na njoj i mnoge varijacije teze dr. Paelea. Pa ipak, jednostavnost ovog remek-djela i dalje blista nepomućenim sjajem. Moć pozitivnog mišljenja klasična je zbirka metoda koja dokazuje da će promjena u vašem stavu prouzročiti i promjenu u vašem životu. Ona nudi uspjeh u svemu i put prema svladavanju svih prepreka. Nema nerješivih problema ni nepremostivih zapreka. Iz straha i očaja rađa se nada u sreću i obnovljeno povjerenje u život. Ova knjiga vječne poruke i sveopće privlačnosti nudi više od ohrabrujućeg tapšanja po ramenu. Tu je deset praktičnih pravila za razvitak i postizanje samopouzdanja, pet metoda za postizanje materijalnog i emocionalnog uspjeha, tri dokazane metode za održavanje najviše energetske razine i desetočlani program za uklanjanje briga. No, ova knjiga je više i od nepobitno uspješnog programa za samopomoć. Ona nas vodi, poučava i uči kako preoblikovati negativne osjećaje u pozitivne stavove koji vode prema unutarnjem miru i stvarnim postignućima. Sudjelujte u tom iskustvu. Ono će zaista izmijeniti vaš život.

Dodatne informacije

Izdavač Mono i Manjana
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter