Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Mobilni telefon

Mobilni telefon

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Stephen King


ISBN:

978-86-10-02515-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B1537

Broj strana:

320

Težina:

370 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

20,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Civilizaciju proguta mrak drugog srednjeg veka i ona pritom ogreznu u krv, što nikoga ne iznenadi, ali se dogodi brzinom koju ne predvideše ni najpesimističniji futuristi. U Noći veštica iz svih svetskih metropola od Njujorka do Moskve dizao se smrad do pustog neba, a od sveta kakav nekad beše ostade tek uspomena.

Mobilni telefoni donose apokalipsu milionima ljudi, koji ni ne slute kakva im opasnost vreba, brišući im iz umova i poslednji trag humanosti, ostavljajući za sobom samo agresivne i destruktivne impulse. Oni koji nemaju mobilne telefone, poput mladog crtača stripova Klejtona Ridela, moraju da se bore za opstanak kako bi preživeli kataklizmu svetskih razmera.

Kingov trijumfalni povratak žanru sa kojim je stekao slavu. Poput omaža filmovima o zombijima, Mobilni telefon je najkrvaviji, najjeziviji i najnapetiji roman koji je King napisao u poslednje vreme.

  • Originalni naziv: The Cell
  • Prevodilac: Vladan Stojanović
  • Izdanje: 2
  • Godina: 2019
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Civilizaciju proguta mrak drugog srednjeg veka i ona pritom ogreznu u krv, što nikoga ne iznenadi, ali se dogodi brzinom koju ne predvideše ni najpesimističniji futuristi. U Noći veštica iz svih svetskih metropola od Njujorka do Moskve dizao se smrad do pustog neba, a od sveta kakav nekad beše ostade tek uspomena. Mobilni telefoni donose apokalipsu milionima ljudi, koji ni ne slute kakva im opasnost vreba, brišući im iz umova i poslednji trag humanosti, ostavljajući za sobom samo agresivne i destruktivne impulse. Oni koji nemaju mobilne telefone, poput mladog crtača stripova Klejtona Ridela, moraju da se bore za opstanak kako bi preživeli kataklizmu svetskih razmera. Kingov trijumfalni povratak žanru sa kojim je stekao slavu. Poput omaža filmovima o zombijima, Mobilni telefon je najkrvaviji, najjeziviji i najnapetiji roman koji je King napisao u poslednje vreme.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter