Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.230

Facebook slicica

Katalog

Mjesečeve suze

Mjesečeve suze

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Nora Roberts


ISBN:

9789531208215

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V0203

Broj strana:

259

Težina:

376 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

41,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Druga knjiga Irske trilogije o legendi koja postaje stvarnost
Iako naklonost publike osvaja uzbudljivim opisima erotskih i akcijskih scena, Nora Roberts u svojim romanima brani tradicionalne obiteljske vrijednosti, a u mnogim svojim djelima vraća se u Irsku, domovinu svojih djedova. Njezini likovi uronjeni su u suvremenu svakodnevnicu, ali i dalje romantični i ranjivi, kao likovi klasičnih ljubavnih romana koji su osvajali čitateljice prošlih stoljeća.

Roman Mjesečeve suze, druga je knjiga Irske trilogije, u kojoj se nastavlja saga o nesretnoj ljubavi romantičnog vilenjaka koji je svojoj izabranici prije 300 godina uzalud nudio sunčeve dragulje, mjesečeve suze i srce mora. Praktična i vrijedna Brenna OToole od djetinjstva poznaje nemarnog skladatelja i sanjara Shawna Gallaghera, ali tek će susret s duhom žene koja nije ostvarila svoju ljubav potaknuti dvoje prijatelja da drugačije počnu razmišljati jedno o drugom.

Nora Roberts dosad je objavila 150 romana i američka publika proglasila ju je 2007. godine najpopularnijom spisateljicom ljubavnih romana.

  • Originalni naziv: Druga knjiga Irske trilogije...
  • Prevodilac: Danijel Dosegović
  • Edicija: II dio Irske trilogije
  • Izdanje: 0
  • Godina: 2003
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 155x203
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

    Detalji

    Druga knjiga Irske trilogije o legendi koja postaje stvarnost Iako naklonost publike osvaja uzbudljivim opisima erotskih i akcijskih scena, Nora Roberts u svojim romanima brani tradicionalne obiteljske vrijednosti, a u mnogim svojim djelima vraća se u Irsku, domovinu svojih djedova. Njezini likovi uronjeni su u suvremenu svakodnevnicu, ali i dalje romantični i ranjivi, kao likovi klasičnih ljubavnih romana koji su osvajali čitateljice prošlih stoljeća. Roman Mjesečeve suze, druga je knjiga Irske trilogije, u kojoj se nastavlja saga o nesretnoj ljubavi romantičnog vilenjaka koji je svojoj izabranici prije 300 godina uzalud nudio sunčeve dragulje, mjesečeve suze i srce mora. Praktična i vrijedna Brenna OToole od djetinjstva poznaje nemarnog skladatelja i sanjara Shawna Gallaghera, ali tek će susret s duhom žene koja nije ostvarila svoju ljubav potaknuti dvoje prijatelja da drugačije počnu razmišljati jedno o drugom. Nora Roberts dosad je objavila 150 romana i američka publika proglasila ju je 2007. godine najpopularnijom spisateljicom ljubavnih romana.

    Dodatne informacije

    Izdavač Profil
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter