Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Mit o preduzetništvu

Mit o preduzetništvu

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7702-151-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

V3238

Broj strana:

207

Težina:

389 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

U ovom novom, izmenjenom i dopunjenom izdanju bestselera Mit o preduzetništvu, Majkl E. Gerber raskrinkava urbane legende koje se tiču razvoja privatne firme i pokazuje da su opšteprihvaćene pretpostavke o uspješnom biznisu zapravo samo kamen spoticanja za istinsku uspjšnost poslovanja. Uputstva koja nam ovaj vrhunski biznismen nudi nisu „čarobni štapić“ za automatski uspješan proces razvoja biznisa malih firmi, već jasne instrukcije kako da kroz svrsishodan rad, kontrolu i mudre savjete radikalno transformišemo ne samo svoj biznis već i svoje živote. Gerberova poruka je jedinstvena, podsticajna i pragmatična. A najbolje od svega, što potvrđuju i hiljade njegovih čitalaca, poslovnih klijenata i učesnika seminara, njegova poruka daje rezultate!


Gerber uživa da podstiče ljude u razvijanju moćnih vizija u pogledu njihovih firmi.
Fortune


Zahvaljujući Gerberu, dnevno radim barem tri sata manje nego prije, uveliko sam povećala prodaju, više nego udvostručila zaradu, a uspjela sam, takođe, da odem i na godišnji odmor, i to prvi u posljednje četiri godine.
Triš Lind, T. Lind Graphics, Sv. Pol, Minesota


Bez ikakvog pretjerivanja i sumnje, Gerberova poruka je najmoćniji savjet za našu kompaniju u deceniji koja dolazi.
The John Hancock Insurance Group

  • Originalni naziv: The E Myth Revisited
  • Prevodilac: Vera Krmpot
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 230x160
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

U ovom novom, izmenjenom i dopunjenom izdanju bestselera Mit o preduzetništvu, Majkl E. Gerber raskrinkava urbane legende koje se tiču razvoja privatne firme i pokazuje da su opšteprihvaćene pretpostavke o uspješnom biznisu zapravo samo kamen spoticanja za istinsku uspjšnost poslovanja. Uputstva koja nam ovaj vrhunski biznismen nudi nisu „čarobni štapić“ za automatski uspješan proces razvoja biznisa malih firmi, već jasne instrukcije kako da kroz svrsishodan rad, kontrolu i mudre savjete radikalno transformišemo ne samo svoj biznis već i svoje živote. Gerberova poruka je jedinstvena, podsticajna i pragmatična. A najbolje od svega, što potvrđuju i hiljade njegovih čitalaca, poslovnih klijenata i učesnika seminara, njegova poruka daje rezultate! Gerber uživa da podstiče ljude u razvijanju moćnih vizija u pogledu njihovih firmi. Fortune Zahvaljujući Gerberu, dnevno radim barem tri sata manje nego prije, uveliko sam povećala prodaju, više nego udvostručila zaradu, a uspjela sam, takođe, da odem i na godišnji odmor, i to prvi u posljednje četiri godine. Triš Lind, T. Lind Graphics, Sv. Pol, Minesota Bez ikakvog pretjerivanja i sumnje, Gerberova poruka je najmoćniji savjet za našu kompaniju u deceniji koja dolazi. The John Hancock Insurance Group

Dodatne informacije

Izdavač Čarobna knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter