Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Misterija tri četvrtine

Misterija tri četvrtine

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Sophie Hannah


ISBN:

978-86-521-3326-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

B1790

Broj strana:

344

Težina:

368 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Agata Kristi

Novi slučaj Herkula Poaroa

Omiljeni detektiv čitavog sveta Herkul Poaro – legendarna zvezda Ubistva u Orijent ekspresu Agate Kristi i najnovijih Ubistava s monogramom i Zatvorenog kovčega – vraća se u đavolski pametnoj misteriji koja se odvija u Londonu tridesetih godina dvadesetog veka.

Vraćajući se jednog dana s ručka, Herkul Poaro ispred svoje kuće zatiče besnu ženu. Ona zahteva da joj se objasni zašto joj je Poaro poslao pismo kojim je optužuje za ubistvo Barnabasa Pandija, čoveka za koga nikad nije čula niti ga je upoznala.

Ni Poaro nikad nije čuo za Barnabasa Pandija niti je koga optužio za ubistvo. Uzrujan, ulazi u kuću gde saznaje da ga čeka posetilac - muškarac koji takođe tvrdi da je tog jutra dobio pismo u kojem ga Poaro optužuje za ubistvo Barnabasa Pandija.

Poaro se pita koliko je još takvih pisama poslato u njegovo ime. Ko ih je poslao i zašto? Što je još važnije, ko je Barnabas Pandi, da li je mrtav, a ako je mrtav, da li je ubijen? Može li Poaro pronaći odgovore a da pritom ne ugrozi još neki život?

  • Originalni naziv: The Mystery of Three...
  • Prevodilac: Žermen Filipović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2019
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Agata Kristi Novi slučaj Herkula Poaroa Omiljeni detektiv čitavog sveta Herkul Poaro – legendarna zvezda Ubistva u Orijent ekspresu Agate Kristi i najnovijih Ubistava s monogramom i Zatvorenog kovčega – vraća se u đavolski pametnoj misteriji koja se odvija u Londonu tridesetih godina dvadesetog veka. Vraćajući se jednog dana s ručka, Herkul Poaro ispred svoje kuće zatiče besnu ženu. Ona zahteva da joj se objasni zašto joj je Poaro poslao pismo kojim je optužuje za ubistvo Barnabasa Pandija, čoveka za koga nikad nije čula niti ga je upoznala. Ni Poaro nikad nije čuo za Barnabasa Pandija niti je koga optužio za ubistvo. Uzrujan, ulazi u kuću gde saznaje da ga čeka posetilac - muškarac koji takođe tvrdi da je tog jutra dobio pismo u kojem ga Poaro optužuje za ubistvo Barnabasa Pandija. Poaro se pita koliko je još takvih pisama poslato u njegovo ime. Ko ih je poslao i zašto? Što je još važnije, ko je Barnabas Pandi, da li je mrtav, a ako je mrtav, da li je ubijen? Može li Poaro pronaći odgovore a da pritom ne ugrozi još neki život?

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter