Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Mirna luka

Mirna luka

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Nora Roberts


ISBN:

978-86-6012-038-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B6329

Broj strana:

283

Težina:

236 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

10,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Filip Kvin je stvorio savršen život. Vrtoglavom brzinom je izgradio uspešnu karijeru i stekao divan stan sa pogledom na luku. Sve je učinio da sećanje na život koji je proveo na ulici ostane čvrsto zakopano u prošlosti. Ipak, svaki pogled na Seta podsetio bi ga na dečaka kakav je nekada bio.
I dok posao sa brodogradilištem lepo napreduje, borba za starateljstvo se nastavlja. Činilo se da je budućnost najmlađeg Kvina rešena – dok tajanstvena žena nije stigla u grad.
Lepotica koja dolazi u Sent Kristofer tvrdi da istražuje ljude i običaje grada za svoju novu knjigu, ali su zapravo Kvinovi predmet njenog interesovanja.
Njena pojava zaintrigirala je Filipa. Iako je odlučila da otkrije svoje motive, Sibil još uvek čuva tajnu koja može da ugrozi život koji su braća stvorila za Seta… tajnu koja može da sruši porodicu zauvek…

  • Prevodilac: Svetlana Strugarević
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 110x180
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Filip Kvin je stvorio savršen život. Vrtoglavom brzinom je izgradio uspešnu karijeru i stekao divan stan sa pogledom na luku. Sve je učinio da sećanje na život koji je proveo na ulici ostane čvrsto zakopano u prošlosti. Ipak, svaki pogled na Seta podsetio bi ga na dečaka kakav je nekada bio. I dok posao sa brodogradilištem lepo napreduje, borba za starateljstvo se nastavlja. Činilo se da je budućnost najmlađeg Kvina rešena – dok tajanstvena žena nije stigla u grad. Lepotica koja dolazi u Sent Kristofer tvrdi da istražuje ljude i običaje grada za svoju novu knjigu, ali su zapravo Kvinovi predmet njenog interesovanja. Njena pojava zaintrigirala je Filipa. Iako je odlučila da otkrije svoje motive, Sibil još uvek čuva tajnu koja može da ugrozi život koji su braća stvorila za Seta… tajnu koja može da sruši porodicu zauvek…

Dodatne informacije

Izdavač BDR Media
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter