Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Mima i kvadratura duga

Mima i kvadratura duga

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-316-786-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M2517

Broj strana:

236

Težina:

252 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

11,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

ZASTRAŠUJUĆI TEHNOTRILER O INFORMATIČKOM DRUŠTVU I MOĆI KOJA GLAVE SKIDA, A SAKRILA SE U BROJEVE NAŠIH RAČUNA. NIJE DA SU NAM TO REKLI.

Izračunati kvadraturu kruga stari je problem pokušaja izračuna nečega što se izračunati ne može. Danas, kad dugovi upravljaju našim životima, krugovi nas najmanje muče. Računi puno više.

Mima je sistemski inženjer bez stalnog zaposlenja. No, Mima ima i tajnu: s prijateljem na internetu vodi tajnu trgovinu na kojoj se nerijetko prodaju i ilegalne stvari. Droga. Pravi problemi počinju kad ga policija unajmi da otkrije tko se krije iza virtualnog identiteta Dodola. Tražeći Dodolu Mima otkriva da oko njega postoji cijeli svijet paralelnih struktura, da živi omeđen i navođen njima, da nam rade o glavi i o pravima. Prijetnje pa okrutna ubojstva bliže se Mimi, a sve to kulminira kad Mima i Dodola razotkriju svrhu tajanstvenog baznog sustava i kriminalno-totalitarne nadgradnje.
Želimir Periš ovim romanom ocrtava konture neke nove vizure Dalmacije, koja se vrlo razlikuje od razglednica ili klapskih pjesama. Ovo je punokrvni dalmatinski noir.

Želimir Periš u svojem romanu piše o onome što jako dobro poznaje. I to se osjeti u svakoj rečenici. Živopisni likovi dalmatinskog podneblja u digitalnom dobu, u noiru na vrućini, u globalnom zapletu i osobnom raspadu, začetak su noirovskog subžanra – dalmatinoira.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x195
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

ZASTRAŠUJUĆI TEHNOTRILER O INFORMATIČKOM DRUŠTVU I MOĆI KOJA GLAVE SKIDA, A SAKRILA SE U BROJEVE NAŠIH RAČUNA. NIJE DA SU NAM TO REKLI. Izračunati kvadraturu kruga stari je problem pokušaja izračuna nečega što se izračunati ne može. Danas, kad dugovi upravljaju našim životima, krugovi nas najmanje muče. Računi puno više. Mima je sistemski inženjer bez stalnog zaposlenja. No, Mima ima i tajnu: s prijateljem na internetu vodi tajnu trgovinu na kojoj se nerijetko prodaju i ilegalne stvari. Droga. Pravi problemi počinju kad ga policija unajmi da otkrije tko se krije iza virtualnog identiteta Dodola. Tražeći Dodolu Mima otkriva da oko njega postoji cijeli svijet paralelnih struktura, da živi omeđen i navođen njima, da nam rade o glavi i o pravima. Prijetnje pa okrutna ubojstva bliže se Mimi, a sve to kulminira kad Mima i Dodola razotkriju svrhu tajanstvenog baznog sustava i kriminalno-totalitarne nadgradnje. Želimir Periš ovim romanom ocrtava konture neke nove vizure Dalmacije, koja se vrlo razlikuje od razglednica ili klapskih pjesama. Ovo je punokrvni dalmatinski noir. Želimir Periš u svojem romanu piše o onome što jako dobro poznaje. I to se osjeti u svakoj rečenici. Živopisni likovi dalmatinskog podneblja u digitalnom dobu, u noiru na vrućini, u globalnom zapletu i osobnom raspadu, začetak su noirovskog subžanra – dalmatinoira.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter