Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Milo za drago

Milo za drago

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Darsi Bel


ISBN:

978-86-10-02029-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M6801

Broj strana:

288

Težina:

580 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,80 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Misterije se razotkrivaju, ali tajne ostaju. Sve do poslednje.
Stefani i Emili su izuzetno bliske, čak se i njihovi sinovi Niki i Majls druže. Stefani, posvećena majka i poznata blogerka, rado pomaže drugima i zato bez razmišljanja pristaje na naizgled običnu molbu da pričuva Emilinog sina Nikija. Ali Emili se ne vraća. Ne javlja se na telefon i ne odgovara na poruke. Stefani zna da nešto nije u redu, jer Emili nikada ne bi ostavila svog sina. I nikad ne bi na nju zaboravila. Obraća se za pomoć čitaocima svog bloga i nudi podršku Emilinom mužu Šonu. Njena krhka iluzija o idili u predgrađu se ruši, i u Šonu pronalazi iznenadnu šansu da vodi sasvim drugačiji život.

A onda dolazi poziv kog se pribojavala: Emili je mrtva. Zagonetka je rešena. Ili nije? Uskoro će Stefani shvatiti da sve - pa i ljubav i iskrena potreba da pomogne - ima i svoju drugu stranu. U sudaru lica i naličja jednog prijateljstva, naučiće da ne može da veruje drugima, ali ni sebi samoj.

  • Originalni naziv: A Simple Favor / Darcey...
  • Prevodilac: Mirko Bižić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Misterije se razotkrivaju, ali tajne ostaju. Sve do poslednje. Stefani i Emili su izuzetno bliske, čak se i njihovi sinovi Niki i Majls druže. Stefani, posvećena majka i poznata blogerka, rado pomaže drugima i zato bez razmišljanja pristaje na naizgled običnu molbu da pričuva Emilinog sina Nikija. Ali Emili se ne vraća. Ne javlja se na telefon i ne odgovara na poruke. Stefani zna da nešto nije u redu, jer Emili nikada ne bi ostavila svog sina. I nikad ne bi na nju zaboravila. Obraća se za pomoć čitaocima svog bloga i nudi podršku Emilinom mužu Šonu. Njena krhka iluzija o idili u predgrađu se ruši, i u Šonu pronalazi iznenadnu šansu da vodi sasvim drugačiji život. A onda dolazi poziv kog se pribojavala: Emili je mrtva. Zagonetka je rešena. Ili nije? Uskoro će Stefani shvatiti da sve - pa i ljubav i iskrena potreba da pomogne - ima i svoju drugu stranu. U sudaru lica i naličja jednog prijateljstva, naučiće da ne može da veruje drugima, ali ni sebi samoj.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter