Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Mikrotrendovi - male sile koje pokreću najveće promjene današnjice

Mikrotrendovi - male sile koje pokreću najveće promjene današnjice

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-220-994-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K5274

Broj strana:

491

Težina:

732 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

47,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Uz toliko pozornosti poklonjene maloljetničkom kriminalu, teško je primijetiti mlade koji postižu dosad neviđene uspjehe. Uz toliko pozornosti poklonjene siromaštvu kao uzroku terorizma, teško je primijetiti da se iza mnogih napada kriju upravo bogatiji i obrazovaniji teroristi.

Uz toliko pozornosti poklonjene velikim organiziranim religijama, teško je primijetiti da najbrže rastu baš nove, male sekte. Svijet se uvelike promijenio tijekom posljednjih desetljeća, to svi znamo. Kako i koliko, pokazuje ova knjiga.

Moć samostalnog odlučivanja nikad nije bila veća, a razloge i obrasce donošenja odluka nikad nije bilo teže razumjeti i analizirati. Vještina mikrociljanja – prepoznavanja i komuniciranja s malim i značajnim podskupinama o njihovim potrebama i željama – nikad nije bila ključnija za marketing ili političke kampanje.

Mark J. Penn, u suradnji s E. Kinney Zalesne, sakupio je na jednom mjestu sedamdeset pet mikrosvjetova: u politici, poslovnom svijetu, slobodnom vremenu, vezama… prikazao ih kroz različita istraživanja, ankete, psihografske analize i pokazao čitateljima kako je univerzalni pristup svijetu mrtav. Dobrodošli u iznenađujući svijet mikrotrendova u kojem malene grupe uzrokuju velike promjene u našim životima. Svijet u kojem činjenica da se međusobno toliko razlikujemo zapravo može biti rješenje za sve probleme. Biblioteka Facta predstavlja vam suvremene mikrotrendove u odličnom prijevodu Ivane Ostojčić i s naslovnom ilustracijom Marine Leskovar.

  • Originalni naziv: Mcrotrends: The Small...
  • Prevodilac: Ivana Ostojčić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x230
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Uz toliko pozornosti poklonjene maloljetničkom kriminalu, teško je primijetiti mlade koji postižu dosad neviđene uspjehe. Uz toliko pozornosti poklonjene siromaštvu kao uzroku terorizma, teško je primijetiti da se iza mnogih napada kriju upravo bogatiji i obrazovaniji teroristi. Uz toliko pozornosti poklonjene velikim organiziranim religijama, teško je primijetiti da najbrže rastu baš nove, male sekte. Svijet se uvelike promijenio tijekom posljednjih desetljeća, to svi znamo. Kako i koliko, pokazuje ova knjiga. Moć samostalnog odlučivanja nikad nije bila veća, a razloge i obrasce donošenja odluka nikad nije bilo teže razumjeti i analizirati. Vještina mikrociljanja – prepoznavanja i komuniciranja s malim i značajnim podskupinama o njihovim potrebama i željama – nikad nije bila ključnija za marketing ili političke kampanje. Mark J. Penn, u suradnji s E. Kinney Zalesne, sakupio je na jednom mjestu sedamdeset pet mikrosvjetova: u politici, poslovnom svijetu, slobodnom vremenu, vezama… prikazao ih kroz različita istraživanja, ankete, psihografske analize i pokazao čitateljima kako je univerzalni pristup svijetu mrtav. Dobrodošli u iznenađujući svijet mikrotrendova u kojem malene grupe uzrokuju velike promjene u našim životima. Svijet u kojem činjenica da se međusobno toliko razlikujemo zapravo može biti rješenje za sve probleme. Biblioteka Facta predstavlja vam suvremene mikrotrendove u odličnom prijevodu Ivane Ostojčić i s naslovnom ilustracijom Marine Leskovar.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter