Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Menadžer početnik

Menadžer početnik

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-201-693-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M0451

Broj strana:

207

Težina:

330 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

37,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Menadžmentski klasik s prodanih 200.000 primjeraka, ovo je novo, prošireno izdanje još uvijek nenadmašni vodič za svakog menadžera početnika.

Od svog prvog izdanja, Menadžer početnik pomaže tisućama menadžera novaka nositi se sa svojim novim odgovornostima… a sada može pomoći i vama! Jasna i sažeta, knjiga pokriva sve temelje koji su vam potrebni za uspjeh, s prijeko potrebnim savjetima o temama kao što su zapošljavanje i otpuštanje, vođenje, motivacija, te organizacija vremena i podnošenje stresa. Uz to, ovo izdanje pokazuje vam kako izgraditi povjerenje i pouzdanje, aktivno slušati, upravljati raznolikom grupom pojedinaca, pohvaliti dobar rad, te kako se postaviti prema mnogim drugim izazovima koje nosi posao menadžera.

Napisan primamljivim i pristupačnim stilom, ovaj klasični priručnik za stjecanje vještina temeljni je alat za postajanje učinkovitim, samopouzdanim menadžerom.

Okrepljujuće izravno… Belker je sažeo trideset godina svog rukovoditeljskog iskustva u knjigu jednostavnu za čitanje, punu mudrosti… vrijedno pažnje ne samo menadžera početnika, nego i bilo kojeg menadžera u bilo kojem trenutku.
The Miami Herald

Već godinama tisuće menadžera uče svoj zanat uz ovu najprodavaniju početnicu iz svladavanja upravljačkih vještina… krcato stručnim informacijama o svim osnovama tog posla.
Dayton Daily News

  • Originalni naziv: First-Time Manager
  • Prevodilac: Marina Kuzmić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2007
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x230
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Menadžmentski klasik s prodanih 200.000 primjeraka, ovo je novo, prošireno izdanje još uvijek nenadmašni vodič za svakog menadžera početnika. Od svog prvog izdanja, Menadžer početnik pomaže tisućama menadžera novaka nositi se sa svojim novim odgovornostima… a sada može pomoći i vama! Jasna i sažeta, knjiga pokriva sve temelje koji su vam potrebni za uspjeh, s prijeko potrebnim savjetima o temama kao što su zapošljavanje i otpuštanje, vođenje, motivacija, te organizacija vremena i podnošenje stresa. Uz to, ovo izdanje pokazuje vam kako izgraditi povjerenje i pouzdanje, aktivno slušati, upravljati raznolikom grupom pojedinaca, pohvaliti dobar rad, te kako se postaviti prema mnogim drugim izazovima koje nosi posao menadžera. Napisan primamljivim i pristupačnim stilom, ovaj klasični priručnik za stjecanje vještina temeljni je alat za postajanje učinkovitim, samopouzdanim menadžerom. Okrepljujuće izravno… Belker je sažeo trideset godina svog rukovoditeljskog iskustva u knjigu jednostavnu za čitanje, punu mudrosti… vrijedno pažnje ne samo menadžera početnika, nego i bilo kojeg menadžera u bilo kojem trenutku. The Miami Herald Već godinama tisuće menadžera uče svoj zanat uz ovu najprodavaniju početnicu iz svladavanja upravljačkih vještina… krcato stručnim informacijama o svim osnovama tog posla. Dayton Daily News

Dodatne informacije

Izdavač VBZ
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter