Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Medicinski rečnik (englesko/srpski sa izgovorom)

Medicinski rečnik (englesko/srpski sa izgovorom)

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

86-395-0563-9

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

treba provjera

Šifra:

V1730

Broj strana:

1150

Težina:

1550 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

82,50 KM
treba provjera

Kategorije:

Sadržaj:

Medicinski riječnik, Jelice Marković, u izdanju Građevinske knjige doživljava, evo, već svoje četvrto izdanje. Iz izdanja u izdanje broj riječi je konstantno rastao, tako da je sada dostigao zavidan obim stručnog riječnika sa 50 000 terminoloških jedinica. Višedecenijski opstanak na tržištu i kontinuirana potražnja su više nego dovoljni pokazatelji kvaliteta i stručnosti koju ovaj riječnik posjeduje.

Namijenjen je stručnim kadrovima da im omogući da se služe stručnom medicinskom literaturom, i to prvenstveno svima koji nisu savladali u dovoljnoj mjeri strani jezik. Stoga ovaj riječnik sadrži i riječi iz osnovnih pomoćnih nauka, kao što su: hemija i biologija, kao i osnovne strukturalne riječi koje se nalaze u svakom stručnom tekstu.

Riječnik predstavlja sintezu ranijih prevoda, a stručnjaci su igrali značajnu ulogu prilikom davanja sugestija kako u pojedinim slučajevima treba postupiti.

Posebnu vrijednost riječnika, pored izgovora svake riječi, čini ilustrativni dodatak na kraju.

  • Izdanje: 4
  • Godina: 2008
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 210x150
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Medicinski riječnik, Jelice Marković, u izdanju Građevinske knjige doživljava, evo, već svoje četvrto izdanje. Iz izdanja u izdanje broj riječi je konstantno rastao, tako da je sada dostigao zavidan obim stručnog riječnika sa 50 000 terminoloških jedinica. Višedecenijski opstanak na tržištu i kontinuirana potražnja su više nego dovoljni pokazatelji kvaliteta i stručnosti koju ovaj riječnik posjeduje. Namijenjen je stručnim kadrovima da im omogući da se služe stručnom medicinskom literaturom, i to prvenstveno svima koji nisu savladali u dovoljnoj mjeri strani jezik. Stoga ovaj riječnik sadrži i riječi iz osnovnih pomoćnih nauka, kao što su: hemija i biologija, kao i osnovne strukturalne riječi koje se nalaze u svakom stručnom tekstu. Riječnik predstavlja sintezu ranijih prevoda, a stručnjaci su igrali značajnu ulogu prilikom davanja sugestija kako u pojedinim slučajevima treba postupiti. Posebnu vrijednost riječnika, pored izgovora svake riječi, čini ilustrativni dodatak na kraju.

Dodatne informacije

Izdavač Građevinska knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter