Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Masti koje život znače

Masti koje život znače

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9789535200635

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

B1382

Broj strana:

372

Težina:

533 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

35,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Revolucionarna ketogena prehrana za jačanje moždanih funkcija, reguliranje tjelesne težine, borbu protiv raka i povećanje energije.

Dr. Joseph Mercola, znanstvenik i liječnik svjetskoga glasa, u ovoj jedinstvenoj knjizi mijenja stoljetnu znanstvenu paradigmu da je rak genetska bolest koja se razvija zbog oštećenja kromosoma u staničnoj jezgri i tvrdi kako gotovo svaku bolest uzrokuju narušeni metabolički procesi. Otkriva kako do poremećaja metabolizma dovode oštećenja i disfunkcija mitohondrija te nam pokazuje kako vrlo jednostavno možemo preuzeti kontrolu nad svojim zdravljem. Za početak, tijelo moramo redovito opskrbljivati prikladnim gorivom.

Dr. Mercola preporučuje da u svoju dnevnu rutinu uvedemo ketogenu prehranu, odnosno prehranu s visokim udjelom masti, odgovarajućim udjelom bjelančevina i niskim udjelom ugljikohidrata, koja se temelji na najkvalitetnijim namirnicama. To je priličan odmak od naše uobičajene prehrane koja je na zlu glasu zbog prekomjernog unosa rafiniranih žitarica, šećera i nekvalitetnih masti. Kao što ćete vidjeti u ovoj knjizi, namirnice koje obuhvaća ketogena prehrana vrlo su ukusne i zasitne te će vam dati energiju. Kad prijeđete na ovu prehranu, konačno ćete se osloboditi gladi, žudnje za određenim namirnicama i osjećaja da si nešto uskraćujete, nuspojava koje prate većinu programa prehrane i dijeta, jer u ovom sustavu prehrane vaše će tijelo prijeći s potrošnje glukoze kao glavnoga goriva na potrošnju masti. Kad uvedete tu promjenu, poboljšat ćete mitohondrijsku funkciju i zaštititi mitohondrijski DNK od potencijalnih oštećenja koja bi mogla izazvati bolesti.

Ketogena prehrana pravi je put za optimiziranje biokemijskih procesa koji sprečavaju bolesti i potiču izlječenje. Višestruke su dobrobiti takve prehrane, ne samo u liječenju ili sprečavanju ozbiljnih i kroničnih bolesti nego i u jačanju moždanih funkcija, povećanju energije, mršavljenju i održavanju zdrave tjelesne težine. Ova će vas knjiga poučiti kako pažljivo birati namirnice i primijeniti druge strategije koje će aktivirati urođenu sposobnost vašeg tijela da spriječi bolest i izliječi se.

  • Prevodilac: Radha Rojc-Belčec
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 155x235
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Revolucionarna ketogena prehrana za jačanje moždanih funkcija, reguliranje tjelesne težine, borbu protiv raka i povećanje energije. Dr. Joseph Mercola, znanstvenik i liječnik svjetskoga glasa, u ovoj jedinstvenoj knjizi mijenja stoljetnu znanstvenu paradigmu da je rak genetska bolest koja se razvija zbog oštećenja kromosoma u staničnoj jezgri i tvrdi kako gotovo svaku bolest uzrokuju narušeni metabolički procesi. Otkriva kako do poremećaja metabolizma dovode oštećenja i disfunkcija mitohondrija te nam pokazuje kako vrlo jednostavno možemo preuzeti kontrolu nad svojim zdravljem. Za početak, tijelo moramo redovito opskrbljivati prikladnim gorivom. Dr. Mercola preporučuje da u svoju dnevnu rutinu uvedemo ketogenu prehranu, odnosno prehranu s visokim udjelom masti, odgovarajućim udjelom bjelančevina i niskim udjelom ugljikohidrata, koja se temelji na najkvalitetnijim namirnicama. To je priličan odmak od naše uobičajene prehrane koja je na zlu glasu zbog prekomjernog unosa rafiniranih žitarica, šećera i nekvalitetnih masti. Kao što ćete vidjeti u ovoj knjizi, namirnice koje obuhvaća ketogena prehrana vrlo su ukusne i zasitne te će vam dati energiju. Kad prijeđete na ovu prehranu, konačno ćete se osloboditi gladi, žudnje za određenim namirnicama i osjećaja da si nešto uskraćujete, nuspojava koje prate većinu programa prehrane i dijeta, jer u ovom sustavu prehrane vaše će tijelo prijeći s potrošnje glukoze kao glavnoga goriva na potrošnju masti. Kad uvedete tu promjenu, poboljšat ćete mitohondrijsku funkciju i zaštititi mitohondrijski DNK od potencijalnih oštećenja koja bi mogla izazvati bolesti. Ketogena prehrana pravi je put za optimiziranje biokemijskih procesa koji sprečavaju bolesti i potiču izlječenje. Višestruke su dobrobiti takve prehrane, ne samo u liječenju ili sprečavanju ozbiljnih i kroničnih bolesti nego i u jačanju moždanih funkcija, povećanju energije, mršavljenju i održavanju zdrave tjelesne težine. Ova će vas knjiga poučiti kako pažljivo birati namirnice i primijeniti druge strategije koje će aktivirati urođenu sposobnost vašeg tijela da spriječi bolest i izliječi se.

Dodatne informacije

Izdavač VBZ
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter