Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Marvel 1602

Marvel 1602

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Neil Gaiman


ISBN:

978-953-316-086-3

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K5221

Broj strana:

250

Težina:

1088 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

45,40 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Neil Gaiman, najnagrađivaniji autor današnjice, među četrdesetak nagrada za svoja literarna ostvarenja ubrojio je i nagradu Quills koju Publisher’s Weekly dodjeljuje najboljem crtanom romanu godine, i to za knjigu koju upravo držite u rukama.
Na svoj jedinstveno čaroban način Gaiman je naglavce okrenuo Marvelov svijet superheroja i smjestio radnju u Englesku 1602. godine, pred kraj vladavine kraljice Elizabete.

Iz nekog neobjašnjivog razloga, poznata lica iz Marvelova svijeta, Daredevil, Spiderman, Fantastična četvorka, X-men ekipa, Nick Fury, Dr. Strange, Thor i Kapetan Amerika postoje i žive četiristo godina prije nego što bi se trebali pojaviti u našem svijetu i u naše doba. Nešto je negdje fatalno krenulo naopako. Malo pomalo superheroji će, boreći se istovremeno protiv svojih starih i poznatih neprijatelja Dr. Dooma i Magneta, shvatiti da moraju uspostaviti normalni vremenski slijed ili će temporalna distorzija uništiti svijet u kojem sad žive kao i onaj u kojem se tek trebaju roditi.

Scenarij Neila Gaimana na papir je pretočio crtežima proslavljeni Andy Kubert, a boje je dodao jedan od najboljih kolorista današnjice, Richard Isanove. Naslovnice svih svezaka izradio je Scott McKowen u stilu grafika iz 17. stoljeća. Prijevod je djelo Anje Majnarić.

  • Prevodilac: Anja Majnarić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 190x280
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Neil Gaiman, najnagrađivaniji autor današnjice, među četrdesetak nagrada za svoja literarna ostvarenja ubrojio je i nagradu Quills koju Publisher’s Weekly dodjeljuje najboljem crtanom romanu godine, i to za knjigu koju upravo držite u rukama. Na svoj jedinstveno čaroban način Gaiman je naglavce okrenuo Marvelov svijet superheroja i smjestio radnju u Englesku 1602. godine, pred kraj vladavine kraljice Elizabete. Iz nekog neobjašnjivog razloga, poznata lica iz Marvelova svijeta, Daredevil, Spiderman, Fantastična četvorka, X-men ekipa, Nick Fury, Dr. Strange, Thor i Kapetan Amerika postoje i žive četiristo godina prije nego što bi se trebali pojaviti u našem svijetu i u naše doba. Nešto je negdje fatalno krenulo naopako. Malo pomalo superheroji će, boreći se istovremeno protiv svojih starih i poznatih neprijatelja Dr. Dooma i Magneta, shvatiti da moraju uspostaviti normalni vremenski slijed ili će temporalna distorzija uništiti svijet u kojem sad žive kao i onaj u kojem se tek trebaju roditi. Scenarij Neila Gaimana na papir je pretočio crtežima proslavljeni Andy Kubert, a boje je dodao jedan od najboljih kolorista današnjice, Richard Isanove. Naslovnice svih svezaka izradio je Scott McKowen u stilu grafika iz 17. stoljeća. Prijevod je djelo Anje Majnarić.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter