Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Marsovac

Marsovac

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Andy Weir


ISBN:

978-9958-41-553-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M1064

Broj strana:

360

Težina:

400 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Mark Watney, astronaut iz misije ARES, sticajem nesretnih okolnosti ostao je na Marsu, a posada njegovog broda ubijeđena je da je Mark skončao na Crvenoj planeti. Ali Watney je odlučio da se ne preda...

Nevjerovatno duhovita i fantastična priča, autora koji je IT stručnjak i zaljubljenik u astronomiju. Kada je Andy Weir poslao svoj rukopis urednicima američkih izdavačkih kuća vjerovatno nije mogao ni pomisliti kakvu će popularnost ova knjiga steći. Nakon što je zatrpan odbijenicama od strane izdavača, odlučio je da knjigu objavi na svom blogu. Na preporuku čitatelja i prijatelja objavio je knjigu u elektronskoj verziji na Amazonu, po cijeni od 0,99 USD. Nakon samo mjesec dana knjiga je postala najprodavaniji autorski uradak na Amazonu. To nije promaklo velikom američkom izdavaču Crown, koji je otkupio svjetska prava za objavljivanje ovog djela. Trenutno se po ovoj knjizi snima film u režiji Ridly Scotta, sa Matt Damonon u glavnoj ulozi. Premijera se očekuje u novembru 2015. godine.

  • Originalni naziv: The Martian
  • Prevodilac: Jana Tufegdžić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Mark Watney, astronaut iz misije ARES, sticajem nesretnih okolnosti ostao je na Marsu, a posada njegovog broda ubijeđena je da je Mark skončao na Crvenoj planeti. Ali Watney je odlučio da se ne preda... Nevjerovatno duhovita i fantastična priča, autora koji je IT stručnjak i zaljubljenik u astronomiju. Kada je Andy Weir poslao svoj rukopis urednicima američkih izdavačkih kuća vjerovatno nije mogao ni pomisliti kakvu će popularnost ova knjiga steći. Nakon što je zatrpan odbijenicama od strane izdavača, odlučio je da knjigu objavi na svom blogu. Na preporuku čitatelja i prijatelja objavio je knjigu u elektronskoj verziji na Amazonu, po cijeni od 0,99 USD. Nakon samo mjesec dana knjiga je postala najprodavaniji autorski uradak na Amazonu. To nije promaklo velikom američkom izdavaču Crown, koji je otkupio svjetska prava za objavljivanje ovog djela. Trenutno se po ovoj knjizi snima film u režiji Ridly Scotta, sa Matt Damonon u glavnoj ulozi. Premijera se očekuje u novembru 2015. godine.

Dodatne informacije

Izdavač Šahinpašić
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter