Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Marcelo u stvarnome svijetu

Marcelo u stvarnome svijetu

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-316-180-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K6105

Broj strana:

234

Težina:

516 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

37,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Sedamnaestogodišnji Marcelo Sandoval često o sebi govori u trećem licu, čuje glazbu koju nitko drugi ne čuje i teško izražava svoje misli, što liječnici tumače kao razvojnu poteškoću najsličniju autizmu.

Iako su mu prišili oznaku razvojnog poremećaja, Marcelo rado pohađa školu u kojoj ga štite zbog njegove posebnosti, voli promišljati o filozofiji i religiji u kućici na drvetu, a najviše ga veseli što će ljeto prije završnog razreda moći pomagati u programu terapijskog jahanja.

No onda otac od njega zatraži da umjesto toga ljeto provede radeći u njegovu odvjetničkom uredu, jer će na taj način najbolje iskusiti stvarni svijet. Želeći ugoditi ocu, Marcelo prihvaća posao i upoznaje zanimljive prijatelje: lijepu i neobičnu suradnicu Jasmine te Wendella, sina suvlasnika ureda. Kako ljeto odmiče, suočit će se s čitavom paletom novih osjećaja i dilema, a slika djevojke s pola lica koju pronađe u nekom spisu ono je što će ga spojiti sa stvarnim svijetom. Dvojbe i nepravde koje tamo često vladaju natjerat će ga da se zapita: što ja mogu učiniti da se tome suprotstavim?

  • Originalni naziv: Marcelo in the Real World...
  • Prevodilac: Petra Matić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 160x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Sedamnaestogodišnji Marcelo Sandoval često o sebi govori u trećem licu, čuje glazbu koju nitko drugi ne čuje i teško izražava svoje misli, što liječnici tumače kao razvojnu poteškoću najsličniju autizmu. Iako su mu prišili oznaku razvojnog poremećaja, Marcelo rado pohađa školu u kojoj ga štite zbog njegove posebnosti, voli promišljati o filozofiji i religiji u kućici na drvetu, a najviše ga veseli što će ljeto prije završnog razreda moći pomagati u programu terapijskog jahanja. No onda otac od njega zatraži da umjesto toga ljeto provede radeći u njegovu odvjetničkom uredu, jer će na taj način najbolje iskusiti stvarni svijet. Želeći ugoditi ocu, Marcelo prihvaća posao i upoznaje zanimljive prijatelje: lijepu i neobičnu suradnicu Jasmine te Wendella, sina suvlasnika ureda. Kako ljeto odmiče, suočit će se s čitavom paletom novih osjećaja i dilema, a slika djevojke s pola lica koju pronađe u nekom spisu ono je što će ga spojiti sa stvarnim svijetom. Dvojbe i nepravde koje tamo često vladaju natjerat će ga da se zapita: što ja mogu učiniti da se tome suprotstavim?

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter