Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Mapa uspeha

Mapa uspeha

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: D.R. Gilbert


ISBN:

978-86-7702-150-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V3237

Broj strana:

123

Težina:

245 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

14,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Mapa uspeha je knjiga koja na jedan jasan a neusiljen način skreće pažnju na važnost ciljeva na ličnom i poslovnom planu, stimuliše vašu maštu, ojačava samopouzdanje i pokreće u vama lavinu konstruktivnih akcija. Čini da vaši ciljevi ne budu nešto od čega se svjesno ili nesjvesno udaljavate, već nešto ka čemu se konstantno krećete.


U njoj je detaljno predstavljena efikasna tehnika postavljanja ciljeva u 11 koraka, koja je u praksi dala izuzetne rezultate. Autor poručuje da je u našoj prirodi da budemo proaktivni, da mi delujemo, a ne da drugi to čine u naše ime. Niko neće riješiti naše probleme i realizovati naše ciljeve – društvo neće, naši rođaci neće, naša kompanija neće, naši prijatelji neće, a, naravno, neće ni naša porodica... To možemo uraditi samo mi sami!


Zanimljivo je to da u ovoj knjizi, pored brojnih odgovora, čitaoci mogu pronaći preko 150 pitanja koja će ih, kada ih sebi postave, jasno navesti na najbolja rešenja za njihove specifične situacije.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 204x145
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Mapa uspeha je knjiga koja na jedan jasan a neusiljen način skreće pažnju na važnost ciljeva na ličnom i poslovnom planu, stimuliše vašu maštu, ojačava samopouzdanje i pokreće u vama lavinu konstruktivnih akcija. Čini da vaši ciljevi ne budu nešto od čega se svjesno ili nesjvesno udaljavate, već nešto ka čemu se konstantno krećete. U njoj je detaljno predstavljena efikasna tehnika postavljanja ciljeva u 11 koraka, koja je u praksi dala izuzetne rezultate. Autor poručuje da je u našoj prirodi da budemo proaktivni, da mi delujemo, a ne da drugi to čine u naše ime. Niko neće riješiti naše probleme i realizovati naše ciljeve – društvo neće, naši rođaci neće, naša kompanija neće, naši prijatelji neće, a, naravno, neće ni naša porodica... To možemo uraditi samo mi sami! Zanimljivo je to da u ovoj knjizi, pored brojnih odgovora, čitaoci mogu pronaći preko 150 pitanja koja će ih, kada ih sebi postave, jasno navesti na najbolja rešenja za njihove specifične situacije.

Dodatne informacije

Izdavač Čarobna knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter