Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Manje od nule

Manje od nule

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-0086-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V1365

Broj strana:

169

Težina:

298 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

11,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Smješten u Los Anđeles ranih osamdesetih godina prošlog vijeka ovaj hipnotišući roman je sirov, snažan portret izgubljene generacije. Njeni pripadnici su prerano otkrili seks, drogu i otuđenost i živjeli u svijetu oblikovanom nihilizmom, pasivnošću i novcem.
Klej se iz koledža vraća kući za božićne praznike i ponovo ulazi u svijet neograničenih privilegija i potpune moralne entropije gdje svi voze porše, večeraju u Spađu i ušmrkavaju planine kokaina. Pokušava da obnovi svoja osjećanja prema djevojci, Bler, i najboljem prijatelju iz srednje škole, Džulijanu, koji se okrenuo prostituciji i heroinu. Praznični dani za Kleja postaju vrtoglav pad u očajanje koje ga odvodi na beskrajne žurke u glamuroznim vilama, bjednim barovima, marginalnim rok klubovima među polusvjet koji osvaja L.A. Kada padne mrak.

  • Prevodilac: Petar Ramadanović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Smješten u Los Anđeles ranih osamdesetih godina prošlog vijeka ovaj hipnotišući roman je sirov, snažan portret izgubljene generacije. Njeni pripadnici su prerano otkrili seks, drogu i otuđenost i živjeli u svijetu oblikovanom nihilizmom, pasivnošću i novcem. Klej se iz koledža vraća kući za božićne praznike i ponovo ulazi u svijet neograničenih privilegija i potpune moralne entropije gdje svi voze porše, večeraju u Spađu i ušmrkavaju planine kokaina. Pokušava da obnovi svoja osjećanja prema djevojci, Bler, i najboljem prijatelju iz srednje škole, Džulijanu, koji se okrenuo prostituciji i heroinu. Praznični dani za Kleja postaju vrtoglav pad u očajanje koje ga odvodi na beskrajne žurke u glamuroznim vilama, bjednim barovima, marginalnim rok klubovima među polusvjet koji osvaja L.A. Kada padne mrak.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter