Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Manastir

Manastir

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-3382-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B4042

Broj strana:

368

Težina:

400 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Devedesetih godina prošlog veka Anastas Jovanović, ratni fotograf strane novinske agencije, istovremeno traga za zarobljenim bratom na hrvatskom ratištu i mladalačkom ljubavlju koju nije preboleo. Da bi dobio neophodne informacije, mora da pretraži Beograd uzduž i popreko, pa je prinuđen da se susreće da domaćim i stranim kriminalcima, agentima obaveštanijh službi, korumpiranim policajcima, pokvarenim političarima... Sve dok iznenada u jednoj novobeogradskoj kafani ne sazna za mračnu tajnu nastalu davno pri izgradnji Narodne skupštine. On ne sluti da će razotkrivanje te tajne rešiti sudbine svih junaka ovog romana.

Roman Manastir predstavlja izuzetno i autentično književno delo u kojem se pisac neprekidno poigrava sa pričom i njenom formom, meša književne žanrove, ukršta ironiju i grotesku, i žestoko kritikuje društvo.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2019
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Devedesetih godina prošlog veka Anastas Jovanović, ratni fotograf strane novinske agencije, istovremeno traga za zarobljenim bratom na hrvatskom ratištu i mladalačkom ljubavlju koju nije preboleo. Da bi dobio neophodne informacije, mora da pretraži Beograd uzduž i popreko, pa je prinuđen da se susreće da domaćim i stranim kriminalcima, agentima obaveštanijh službi, korumpiranim policajcima, pokvarenim političarima... Sve dok iznenada u jednoj novobeogradskoj kafani ne sazna za mračnu tajnu nastalu davno pri izgradnji Narodne skupštine. On ne sluti da će razotkrivanje te tajne rešiti sudbine svih junaka ovog romana. Roman Manastir predstavlja izuzetno i autentično književno delo u kojem se pisac neprekidno poigrava sa pričom i njenom formom, meša književne žanrove, ukršta ironiju i grotesku, i žestoko kritikuje društvo.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter