Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.168

Facebook slicica

Katalog

Mala psihologija za klince i klinceze - transakciona analiza za decu do sedme godine

Mala psihologija za klince i klinceze - transakciona analiza za decu do sedme godine

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Alvin Frid


ISBN:

978-86-86653-52-9

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M2832

Broj strana:

130

Težina:

290 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

26,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Ova knjiga je osmišljena da pomogne malim dječacima i djevojčicama da upoznaju sebe, da ih spriječi da izvedu neke loše zaključke o sebi, da ih uvjeri da nisu žabe ni onda kada ih neki drugi tako nazivaju, već da je svako od njih princ ili princeza. Namijenjena je predškolcima i uči djecu da direktnim i otvorenim razgovorom sa svojim roditeljima, kao i drugim važnim ljudima, mogu da ostanu prinčevi i princeze i da se oslobode žabastih osećanja.

Cilj knjige je da pomogne djeci da razumeju mamu, tatu, braću i sestre mnogo bolje nego što su drugi razumjeli njih i da će se tako moći bolje slagati sa ljudima. Naučiće da izbjegavaju psihološke otrove, moći će da izbjegnu da jednog dana doživljavaju nervne slomove i imaju potrebu za psihotertapijom i lijekovima. Izbjeći će, takođe, kada i sami budu odrasli da proizvode psihološki otrov i prenose ga dalje svojoj djeci.

Knjiga je napisana jednostavno, uz upotrebu jednostvnih pojmova koji se koriste u transakcionoj analizi i dovoljno je zabavna da zainteresuje i mnoge odrasle, a veoma je korisna i vaspitačima u vrtićima i zabavištima.

  • Originalni naziv: T.A. for TOTS (and Other...
  • Prevodilac: Milica Janković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 180x240
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ova knjiga je osmišljena da pomogne malim dječacima i djevojčicama da upoznaju sebe, da ih spriječi da izvedu neke loše zaključke o sebi, da ih uvjeri da nisu žabe ni onda kada ih neki drugi tako nazivaju, već da je svako od njih princ ili princeza. Namijenjena je predškolcima i uči djecu da direktnim i otvorenim razgovorom sa svojim roditeljima, kao i drugim važnim ljudima, mogu da ostanu prinčevi i princeze i da se oslobode žabastih osećanja. Cilj knjige je da pomogne djeci da razumeju mamu, tatu, braću i sestre mnogo bolje nego što su drugi razumjeli njih i da će se tako moći bolje slagati sa ljudima. Naučiće da izbjegavaju psihološke otrove, moći će da izbjegnu da jednog dana doživljavaju nervne slomove i imaju potrebu za psihotertapijom i lijekovima. Izbjeći će, takođe, kada i sami budu odrasli da proizvode psihološki otrov i prenose ga dalje svojoj djeci. Knjiga je napisana jednostavno, uz upotrebu jednostvnih pojmova koji se koriste u transakcionoj analizi i dovoljno je zabavna da zainteresuje i mnoge odrasle, a veoma je korisna i vaspitačima u vrtićima i zabavištima.

Dodatne informacije

Izdavač Psihopolis institut
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter