Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Mala prodavnica otrova

Mala prodavnica otrova

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Sara Pener


ISBN:

9788652144600

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B8211

Broj strana:

320

Težina:

300 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

23,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Dobronamerna apotekarka.
Smrtonosni recepti.
Zadovoljna klijentela.

Skrivena u lavirintu londonskih uličica osamnaestog veka, tajna apotekarska radnja uslužuje neobičnu klijentelu. Žene u celom gradu šapuću o tajanstvenoj Neli koja prodaje vešto prikrivene otrove namenjene muškarcima koji maltretiraju svoje žene. Međutim, kada njena najnovija mušterija, prerano sazrela dvanaestogodišnjakinja, napravi kobnu grešku, pokreće se lanac događaja koji neposredno dovodi Neli u opasnost, a eho ovih zbivanja odjekuje vekovima.

U današnjem Londonu, nesuđena istoričarka Kerolajn Parsvel provodi desetu godišnjicu braka sasvim sama, bežeći od sopstvenih demona. Kada slučajno naleti na rešenje zagonetnih ubistava koja su pre dve stotine godina potresala grad, život joj se, u neverovatnoj igri sudbine, sudari sa životom apotekarke – što se za neke neće dobro završiti.

Napet od početka do kraja, izuzetno oštroumno napisan, s nezaboravnim likovima, Mala prodavnica otrova je revolucionaran, opojan roman o tajnama, osveti i neverovatnim načinima na koje žene mogu da spasu jedna drugu uprkos viševekovnoj barijeri.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Dobronamerna apotekarka. Smrtonosni recepti. Zadovoljna klijentela. Skrivena u lavirintu londonskih uličica osamnaestog veka, tajna apotekarska radnja uslužuje neobičnu klijentelu. Žene u celom gradu šapuću o tajanstvenoj Neli koja prodaje vešto prikrivene otrove namenjene muškarcima koji maltretiraju svoje žene. Međutim, kada njena najnovija mušterija, prerano sazrela dvanaestogodišnjakinja, napravi kobnu grešku, pokreće se lanac događaja koji neposredno dovodi Neli u opasnost, a eho ovih zbivanja odjekuje vekovima. U današnjem Londonu, nesuđena istoričarka Kerolajn Parsvel provodi desetu godišnjicu braka sasvim sama, bežeći od sopstvenih demona. Kada slučajno naleti na rešenje zagonetnih ubistava koja su pre dve stotine godina potresala grad, život joj se, u neverovatnoj igri sudbine, sudari sa životom apotekarke – što se za neke neće dobro završiti. Napet od početka do kraja, izuzetno oštroumno napisan, s nezaboravnim likovima, Mala prodavnica otrova je revolucionaran, opojan roman o tajnama, osveti i neverovatnim načinima na koje žene mogu da spasu jedna drugu uprkos viševekovnoj barijeri.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter