Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Mala prodavnica čuda

Mala prodavnica čuda

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-03085-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

B4259

Broj strana:

334

Težina:

450 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

20,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Sećate li se vremena kada ste verovali u čaroliju? Da li ste i dalje dete u srcu?
Godina je 1917. i London je već neko vreme obavijen mračnom senkom Prvog svetskog rata. U srcu Mejfera, međutim, nalazi se mesto na kojem postoji tračak nade. Mesto gde se dečji snovi ostvaruju, gde nemoguće postaje moguće: Papa Džekov emporijum igračaka.
Papa Džek godinama pravi i prodaje nadaleko poznate čarobne igračke: drvene konjiće, šarene krpene kuce i mede, kutije za igračke koje su iznutra veće nego što izgledaju, papirno drveće koje raste iz kutija, limene vojnike koji vode svoje bitke. Sada su njegovi sinovi Kaspar i Emil dovoljno odrasli da se pridruže porodičnom poslu. A onda u njihovu poro

dicu dolazi i mlada Keti, ranjiva i bez krova nad glavom. Emporijum će je dočekati raširenih ruku, a ona će otkriti da, iako su sve prodavnice igračaka mesta prepuna čuda, samo je jedna od njih zaista magična.

  • Originalni naziv: The Toymakers
  • Prevodilac: Tatjana Bogunović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2019
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Sećate li se vremena kada ste verovali u čaroliju? Da li ste i dalje dete u srcu? Godina je 1917. i London je već neko vreme obavijen mračnom senkom Prvog svetskog rata. U srcu Mejfera, međutim, nalazi se mesto na kojem postoji tračak nade. Mesto gde se dečji snovi ostvaruju, gde nemoguće postaje moguće: Papa Džekov emporijum igračaka. Papa Džek godinama pravi i prodaje nadaleko poznate čarobne igračke: drvene konjiće, šarene krpene kuce i mede, kutije za igračke koje su iznutra veće nego što izgledaju, papirno drveće koje raste iz kutija, limene vojnike koji vode svoje bitke. Sada su njegovi sinovi Kaspar i Emil dovoljno odrasli da se pridruže porodičnom poslu. A onda u njihovu poro dicu dolazi i mlada Keti, ranjiva i bez krova nad glavom. Emporijum će je dočekati raširenih ruku, a ona će otkriti da, iako su sve prodavnice igračaka mesta prepuna čuda, samo je jedna od njih zaista magična.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter