Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Mala pekara na obali

Mala pekara na obali

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Dženi Kolgan


ISBN:

978-86-521-2628-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M6312

Broj strana:

396

Težina:

550 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Bestseler od kojeg će vam poteći voda na usta

Poli Voterford je upravo okončala lošu ljubavnu vezu. Pošto nije u mogućnosti da i dalje iznajmljuje stan u kojem su zajedno živjeli, odlučuje da se odseli kilometrima daleko, u malo uspavano ljetovalište na obali mora u Kornvolu. Smeštaj pronalazi iznad napuštene radnjice.

Ne bi li sebi skrenula misli sa problema koji je prate, Poli se okreće svom omiljenom hobiju: pečenju hljeba. Ali zabava kojom je mislila da prekrati vikend ubrzo prerasta u njenu strast. Dok svoje emocije prazni mijeseći i gnječeći tijesto, vekne joj bivaju sve bolje i bolje. Poli će uskoro početi da čini čuda dodajući u peciva razne oraščiće i sjemenje, čokoladu i med – koji joj donosi veoma zgodni lokalni pčelar…

Mala pekara na obali, zamiješana sa mnogo smijeha, osjećanja i nekoliko odličnih recepata, priča nam o ženi koja će otkriti novi početak tamo gde mu se najmanje nadala.

  • Originalni naziv: Little Beach Street Bakery...
  • Prevodilac: Sanja Bošnjak
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130 x 200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Bestseler od kojeg će vam poteći voda na usta Poli Voterford je upravo okončala lošu ljubavnu vezu. Pošto nije u mogućnosti da i dalje iznajmljuje stan u kojem su zajedno živjeli, odlučuje da se odseli kilometrima daleko, u malo uspavano ljetovalište na obali mora u Kornvolu. Smeštaj pronalazi iznad napuštene radnjice. Ne bi li sebi skrenula misli sa problema koji je prate, Poli se okreće svom omiljenom hobiju: pečenju hljeba. Ali zabava kojom je mislila da prekrati vikend ubrzo prerasta u njenu strast. Dok svoje emocije prazni mijeseći i gnječeći tijesto, vekne joj bivaju sve bolje i bolje. Poli će uskoro početi da čini čuda dodajući u peciva razne oraščiće i sjemenje, čokoladu i med – koji joj donosi veoma zgodni lokalni pčelar… Mala pekara na obali, zamiješana sa mnogo smijeha, osjećanja i nekoliko odličnih recepata, priča nam o ženi koja će otkriti novi početak tamo gde mu se najmanje nadala.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter