Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Luna

Luna

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Robert Naprta


ISBN:

978-953-316-096-2

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K5207

Broj strana:

385

Težina:

729 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

39,20 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Luna, ostavši bez roditelja i iskorijenjena iz poznate sredine, pokušava naći utočište u tetinoj obitelji. No tamo otkriva mračne tajne koje bi je mogle stajati života. Laži i obmane guraju je u zagrljaj jedine osobe u koju možda može imati povjerenja. No, hoće li je zabranjena ljubav s Alexom izvesti na svjetlo?

Algoritam vam donosi uzbudljiv fantastički roman Roberta Naprte, autora hvaljene trilogije kriminalističkih romana o inspektoru Čensu i prve domaće televizijske sapunice, Villa Maria, koju je svakodnevno preko malih ekrana pratilo više od 3 milijuna ljudi, suvremenog pisca koji se prvi u nas, odabirom ovakvog sadržaja, obraća tinejdžerskoj publici. U romanu koji prati život šesnaestogodišnje djevojke koja naglo ostaje bez roditelja riječ je, naime, o fantastičnim svjetovima vještica i vukodlaka, temeljenom na legendama koje se na našim prostorima provlače već stoljećima. Punokrvni suvremeni mladenački roman što ga nećete moći ispustiti iz ruke, pun strasti i uzbuđenja, ljubavi i akcije, prati sukobljene svjetove Svjetla i Tame od Austrougarske do danas. Provest će vas hrvatskim krajevima koje dobro poznajete - i nikada ih više nećete gledati istim očima. Uz vješto uplitanje povijesti i društvenih prilika, Naprta gradi suvremen mladenački roman koji će svoju publiku zasigurno naći i među onim malo starijima.

Za prekrasne ilustracije Lune zaslužna je mašta neponovljivog umjetnika izuzetnog likovnog senzibiliteta i jedinstvenog izričaja - Zdenka Bašića, mladog, višestruko nagrađivanog hrvatskog ilustratora svjetskoga glasa.

  • Originalni naziv: Luna
  • Izdanje: 2
  • Godina: 2010
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 155x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Luna, ostavši bez roditelja i iskorijenjena iz poznate sredine, pokušava naći utočište u tetinoj obitelji. No tamo otkriva mračne tajne koje bi je mogle stajati života. Laži i obmane guraju je u zagrljaj jedine osobe u koju možda može imati povjerenja. No, hoće li je zabranjena ljubav s Alexom izvesti na svjetlo? Algoritam vam donosi uzbudljiv fantastički roman Roberta Naprte, autora hvaljene trilogije kriminalističkih romana o inspektoru Čensu i prve domaće televizijske sapunice, Villa Maria, koju je svakodnevno preko malih ekrana pratilo više od 3 milijuna ljudi, suvremenog pisca koji se prvi u nas, odabirom ovakvog sadržaja, obraća tinejdžerskoj publici. U romanu koji prati život šesnaestogodišnje djevojke koja naglo ostaje bez roditelja riječ je, naime, o fantastičnim svjetovima vještica i vukodlaka, temeljenom na legendama koje se na našim prostorima provlače već stoljećima. Punokrvni suvremeni mladenački roman što ga nećete moći ispustiti iz ruke, pun strasti i uzbuđenja, ljubavi i akcije, prati sukobljene svjetove Svjetla i Tame od Austrougarske do danas. Provest će vas hrvatskim krajevima koje dobro poznajete - i nikada ih više nećete gledati istim očima. Uz vješto uplitanje povijesti i društvenih prilika, Naprta gradi suvremen mladenački roman koji će svoju publiku zasigurno naći i među onim malo starijima. Za prekrasne ilustracije Lune zaslužna je mašta neponovljivog umjetnika izuzetnog likovnog senzibiliteta i jedinstvenog izričaja - Zdenka Bašića, mladog, višestruko nagrađivanog hrvatskog ilustratora svjetskoga glasa.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter