Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.128

Facebook slicica

Katalog

Luka spasa

Luka spasa

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Ajla Grej


ISBN:

M5507

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M5507

Broj strana:

192

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

10,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Pobegla je od neprilika, našla se u zagrljaju mračnog stranca.

Devon Braun je pobegla od maćehe i polusestre jer više nije mogla da izdrži njihovu torturu. Rešila je da prethodni život ostavi za sobom. Preselila se na živopisno, udaljeno ostrvo puno turista i ribara. Kada se zaposli u lokalnom baru, upoznaje lučkog kapetana Kera. Iako nije planirala da u svoj novi život primi i muškarca, ovaj zagonetni, mračni čovek pun tajni polako krči put do njenog srca.

Ker je zgodan, ćutljiv muškarac, koji na sve načine izbegava bilo kakvu ozbiljniju vezu. U prošlosti je jako povredio one koje je voleo, povučen je u sebe i ne veruje mnogo ljudima. Pogotovo ne strancima. Međutim, Devon lako pronalazi način da dopre do njegovog ranjenog srca.

Njihovu ljubavnu priču, punu strasti i obrta, na iskušenje će staviti njena ljubomorna koleginica, umešaće se i ilegalni trgovci pićem kojima smeta pošteni lučki kapetan, a prošlost će im disati za vratom. Postoji li sila koja je jača od svega?

  • Edicija: Misterija ljubavi
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 120x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Pobegla je od neprilika, našla se u zagrljaju mračnog stranca. Devon Braun je pobegla od maćehe i polusestre jer više nije mogla da izdrži njihovu torturu. Rešila je da prethodni život ostavi za sobom. Preselila se na živopisno, udaljeno ostrvo puno turista i ribara. Kada se zaposli u lokalnom baru, upoznaje lučkog kapetana Kera. Iako nije planirala da u svoj novi život primi i muškarca, ovaj zagonetni, mračni čovek pun tajni polako krči put do njenog srca. Ker je zgodan, ćutljiv muškarac, koji na sve načine izbegava bilo kakvu ozbiljniju vezu. U prošlosti je jako povredio one koje je voleo, povučen je u sebe i ne veruje mnogo ljudima. Pogotovo ne strancima. Međutim, Devon lako pronalazi način da dopre do njegovog ranjenog srca. Njihovu ljubavnu priču, punu strasti i obrta, na iskušenje će staviti njena ljubomorna koleginica, umešaće se i ilegalni trgovci pićem kojima smeta pošteni lučki kapetan, a prošlost će im disati za vratom. Postoji li sila koja je jača od svega?

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter