Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Loša karma

Loša karma

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: David Zafir


ISBN:

9788652105571

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V4663

Broj strana:

260

Težina:

376 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

14,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Bestseler prodat u Njemačkoj u preko 1.000.000 primjeraka!

Loša karma, jedna od najprodavanijih knjiga u Njemačkoj, prevedena je na dvadesetak jezika i objavljena u 26 zemalja u kojima je podjednako uspješno nastavila svoj pohod do srca čitalaca.

Medijska zvijezda Kim Lange uspješno vodi jedan tok-šou. Kruna njene blistave karijere je osvajanje Njemačke televizijske nagrade. Ali u privatnom životu ne ide joj baš najbolje: muž joj prebacuje da je zaokupljena poslom, a kći Lili osjeća se zapostavljeno. I mada voditeljki nije svejedno što se dodijela televizijske nagrade poklapa s kćerinim rođendanom, dječje slavlje za nju nije razlog da odustane od glamurozne večeri. Naposlijetku, sutra je novi dan.
Ali ništa se ne dešava kao što je planirala. Neposredno poslije uručenja nagrade, Kim pogodi olupina ruske svemirske stanice i ona umire. U onostranom svijetu šokira je saznanje da je privukla mnogo loše karme kao nemarna majka i loša supruga. Za kaznu, ponovo je vraćena u život - kao mrav. Mala i bespomoćna, Kim sada mora da gleda kako druga žena pokušava da zauzme njeno mjesto u porodici. Ona to, međutim, ne želi da dopusti! Namjerava da počini što više dobrih djela kako bi se brzo ponovo popela na ljestvici inkarnacija.

Odlična ideja, priča prepuna neobičnih zapleta iz kojih možemo da izvučemo jedan zaključak: budi dobar prema bližnjima ako ne želiš jednog dana da se plašiš paukova.
Brigitte

Izuzetno duhovita i potpuno urnebesna priča!
Bild

  • Originalni naziv: Mieses Karma
  • Prevodilac: Irena Lea Janković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Bestseler prodat u Njemačkoj u preko 1.000.000 primjeraka! Loša karma, jedna od najprodavanijih knjiga u Njemačkoj, prevedena je na dvadesetak jezika i objavljena u 26 zemalja u kojima je podjednako uspješno nastavila svoj pohod do srca čitalaca. Medijska zvijezda Kim Lange uspješno vodi jedan tok-šou. Kruna njene blistave karijere je osvajanje Njemačke televizijske nagrade. Ali u privatnom životu ne ide joj baš najbolje: muž joj prebacuje da je zaokupljena poslom, a kći Lili osjeća se zapostavljeno. I mada voditeljki nije svejedno što se dodijela televizijske nagrade poklapa s kćerinim rođendanom, dječje slavlje za nju nije razlog da odustane od glamurozne večeri. Naposlijetku, sutra je novi dan. Ali ništa se ne dešava kao što je planirala. Neposredno poslije uručenja nagrade, Kim pogodi olupina ruske svemirske stanice i ona umire. U onostranom svijetu šokira je saznanje da je privukla mnogo loše karme kao nemarna majka i loša supruga. Za kaznu, ponovo je vraćena u život - kao mrav. Mala i bespomoćna, Kim sada mora da gleda kako druga žena pokušava da zauzme njeno mjesto u porodici. Ona to, međutim, ne želi da dopusti! Namjerava da počini što više dobrih djela kako bi se brzo ponovo popela na ljestvici inkarnacija. Odlična ideja, priča prepuna neobičnih zapleta iz kojih možemo da izvučemo jedan zaključak: budi dobar prema bližnjima ako ne želiš jednog dana da se plašiš paukova. Brigitte Izuzetno duhovita i potpuno urnebesna priča! Bild

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter