Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Ljubičice su plave

Ljubičice su plave

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-0776-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V3953

Broj strana:

361

Težina:

320 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,30 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Zloćudni genije kriminala, Veliki Mozak, spreman je da pred Aleksa Krosa postavi nove, gotovo nemoguće zadatke.

Lokalna policija ne zna odakle da počne. Agenti FBI-ja naviknuti na brutalna ubistva još se nisu susreli sa ovako zastrašujućim prizorom zločina. U San Francisku su surovo ubijena dva džogera, a zatim obiješena za noge da bi iz njih bila iscijeđena sva krv. Kros, uporan i nepopustljiv detektiv, pozvan je da pomogne u istrazi koja ne ide zadovoljavajućim tokom.

Dok slična ubistva počinju da se događaju po cijeloj Kaliforniji, a zatim i Istočnoj obali, Aleksa proganja ovaj moderni oblik vampirizma. Njegovi instinkti ga navode da posumnja u to da je riječ o jednom od brojnih mračnih religijskih kultova koji bujaju na Zapadnoj obali. Uz pomoć Džemile Hjuz, mlade ali prepredene inspektorke iz San Franciska, Aleks mora da provali ne jednu već dvije nedokučive misterije kako bi spriječio dalja krvoprolića.

  • Originalni naziv: Violets Are Blue
  • Prevodilac: Milica Cvetković
  • Izdanje: 361
  • Godina: 2011
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Zloćudni genije kriminala, Veliki Mozak, spreman je da pred Aleksa Krosa postavi nove, gotovo nemoguće zadatke. Lokalna policija ne zna odakle da počne. Agenti FBI-ja naviknuti na brutalna ubistva još se nisu susreli sa ovako zastrašujućim prizorom zločina. U San Francisku su surovo ubijena dva džogera, a zatim obiješena za noge da bi iz njih bila iscijeđena sva krv. Kros, uporan i nepopustljiv detektiv, pozvan je da pomogne u istrazi koja ne ide zadovoljavajućim tokom. Dok slična ubistva počinju da se događaju po cijeloj Kaliforniji, a zatim i Istočnoj obali, Aleksa proganja ovaj moderni oblik vampirizma. Njegovi instinkti ga navode da posumnja u to da je riječ o jednom od brojnih mračnih religijskih kultova koji bujaju na Zapadnoj obali. Uz pomoć Džemile Hjuz, mlade ali prepredene inspektorke iz San Franciska, Aleks mora da provali ne jednu već dvije nedokučive misterije kako bi spriječio dalja krvoprolića.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter