Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Ljubav u slučaju opasnosti

Ljubav u slučaju opasnosti

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Danijela Kren


ISBN:

978-86-80830-66-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B9898

Broj strana:

223

Težina:

300 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Pet priča o životu pet žena povezanih prijateljstvom, rodbinskim vezama ili suparništvom. Svih pet junakinja je u zrelim godinama, kada žene već znaju šta hoće ili misle da znaju sve dok im se to ne ostvari. Iskusile su i izgubile ljubav, nezadovoljne su svojim vezama, preispituju svoj život i svoje izbore i pokušavaju da definišu ko su zapravo. Njihovi životi se razlikuju, a opet su bolno slični: svaka od njih pokušava da krene napred i da bude gospodarica vlastite sudbine.

Danijela Krin istražuje strah, nadu, ambiciju, krhkost i razočaranja koja oblikuju život modernih žena, nudeći iskrene uvide o majčinstvu, odluci da se nemaju deca, slobodi, prevari i razvodu. Ljubav u slučaju opasnosti je dovitljiv i intiman kolaž onoga što znači biti žena i tragati za srećom, knjiga koja postavlja brojna pitanja ne dajući jednoznačne niti konačne odgovore.

  • Prevodilac: Katarina Tocinoski
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Pet priča o životu pet žena povezanih prijateljstvom, rodbinskim vezama ili suparništvom. Svih pet junakinja je u zrelim godinama, kada žene već znaju šta hoće ili misle da znaju sve dok im se to ne ostvari. Iskusile su i izgubile ljubav, nezadovoljne su svojim vezama, preispituju svoj život i svoje izbore i pokušavaju da definišu ko su zapravo. Njihovi životi se razlikuju, a opet su bolno slični: svaka od njih pokušava da krene napred i da bude gospodarica vlastite sudbine. Danijela Krin istražuje strah, nadu, ambiciju, krhkost i razočaranja koja oblikuju život modernih žena, nudeći iskrene uvide o majčinstvu, odluci da se nemaju deca, slobodi, prevari i razvodu. Ljubav u slučaju opasnosti je dovitljiv i intiman kolaž onoga što znači biti žena i tragati za srećom, knjiga koja postavlja brojna pitanja ne dajući jednoznačne niti konačne odgovore.

Dodatne informacije

Izdavač Booka
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter