Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Ljubav nađe put

Ljubav nađe put

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-01438-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M3598

Broj strana:

248

Težina:

365 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Nik Vujičić je čovek koji je uspeo da prevaziđe svoje fizičke nedostatke i ostvari nezavisan, bogat i ispunjen život. Ipak, uprkos neodoljivom optimizmu koji ga krasi u svim drugim poljima, počeo je da veruje da ljubav na ovom svetu ipak ima ograničenja.
Nik nikada nije dozvolio da ga život porazi – ali posle duge veze koja se završila slomljenim srcem, pomislio je da nikada neće pronaći pravu osobu sa kojom će deliti život. Na drugoj strani sveta, Kanae je odrastala u porodici u kojoj je disfunkcionalnost napravila nepremostiv razdor, zbog čega je ona počela da se pita da li je istinski srećan brak uopšte moguć.
Kada su im se životni putevi ukrstili – u najneverovatnijim okolnostima – Kanae i Nik istog trenutka shvatili su da su sva njihova strahovanja bila uzaludna i da njihovo najlepše putovanje tek počinje. Kada pored sebe imate pravu osobu, više ništa nije nemoguće – jer ljubav uvek nađe put.
Puna pronicljivih zapažanja i zabavnih dogodovština protkanih Nikovim neponovljivim životnim optimizmom, ova knjiga predstavlja dragocenu kolekciju praktičnih saveta i iskustava namenjenih svakome ko se ikada zapitao šta je zapravo ljubav.

  • Originalni naziv: Love without Limits
  • Prevodilac: Aleksandra Mišić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Nik Vujičić je čovek koji je uspeo da prevaziđe svoje fizičke nedostatke i ostvari nezavisan, bogat i ispunjen život. Ipak, uprkos neodoljivom optimizmu koji ga krasi u svim drugim poljima, počeo je da veruje da ljubav na ovom svetu ipak ima ograničenja. Nik nikada nije dozvolio da ga život porazi – ali posle duge veze koja se završila slomljenim srcem, pomislio je da nikada neće pronaći pravu osobu sa kojom će deliti život. Na drugoj strani sveta, Kanae je odrastala u porodici u kojoj je disfunkcionalnost napravila nepremostiv razdor, zbog čega je ona počela da se pita da li je istinski srećan brak uopšte moguć. Kada su im se životni putevi ukrstili – u najneverovatnijim okolnostima – Kanae i Nik istog trenutka shvatili su da su sva njihova strahovanja bila uzaludna i da njihovo najlepše putovanje tek počinje. Kada pored sebe imate pravu osobu, više ništa nije nemoguće – jer ljubav uvek nađe put. Puna pronicljivih zapažanja i zabavnih dogodovština protkanih Nikovim neponovljivim životnim optimizmom, ova knjiga predstavlja dragocenu kolekciju praktičnih saveta i iskustava namenjenih svakome ko se ikada zapitao šta je zapravo ljubav.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter