Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Ljubav na posljednji pogled

Ljubav na posljednji pogled

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Vedrana Rudan


ISBN:

978-86-83897-25-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K4977

Broj strana:

194

Težina:

200 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Već na prvi pogled bilo je jasno: da će Ljubav na posljednji pogled biti bestseler, da je to knjiga koja će u kratkom roku doživjeti desetak prijevoda na svjetske jezike i srdačan kritički prijem u inozemstvu, da joj u neizbježnu sudbinu valja uračunati i uspješan život na daskama, te da će, vjerojatno, biti i ekranizirana.
Drugi roman Vedrane Rudan ponavlja i produbljuje poetičko načelo prvijenca Uho, grlo, nož: o onome na što se drugi boje pomisliti ili o čemu tek šapuću, e - o tome Vedrana Rudan vrišti.

I ovaj put je to univerzalna tema, život zlostavljane žene - djevojke, supruge, majke, ljubavnice - prikazan s takvom žestinom i uvjerljivošću da mu je teško naći premca u svjetskim razmjerima. Globalni monolog Vedrane Rudan napisan je kao govor kojim se žena, optužena za ubojstvo muža, brani pred sucima, iznoseći pri tom kratku povijest vlastitih nedaća i preplićući je sa središnjom pričom iz lova koja, nažalost, nije i lovačka priča nego krvava kulminacija bračne drame.

Tijekom te karakteristično rudanovske bljujice naprosto je nemoguće ne postavljati si temeljna pitanja o prirodi i društvu.
Dragi suci i čitatelji: tko je tu kriv, a tko prav, tko je tu lud, a tko zdrav?

  • Izdanje: 2
  • Godina: 2004
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 125x190
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Već na prvi pogled bilo je jasno: da će Ljubav na posljednji pogled biti bestseler, da je to knjiga koja će u kratkom roku doživjeti desetak prijevoda na svjetske jezike i srdačan kritički prijem u inozemstvu, da joj u neizbježnu sudbinu valja uračunati i uspješan život na daskama, te da će, vjerojatno, biti i ekranizirana. Drugi roman Vedrane Rudan ponavlja i produbljuje poetičko načelo prvijenca Uho, grlo, nož: o onome na što se drugi boje pomisliti ili o čemu tek šapuću, e - o tome Vedrana Rudan vrišti. I ovaj put je to univerzalna tema, život zlostavljane žene - djevojke, supruge, majke, ljubavnice - prikazan s takvom žestinom i uvjerljivošću da mu je teško naći premca u svjetskim razmjerima. Globalni monolog Vedrane Rudan napisan je kao govor kojim se žena, optužena za ubojstvo muža, brani pred sucima, iznoseći pri tom kratku povijest vlastitih nedaća i preplićući je sa središnjom pričom iz lova koja, nažalost, nije i lovačka priča nego krvava kulminacija bračne drame. Tijekom te karakteristično rudanovske bljujice naprosto je nemoguće ne postavljati si temeljna pitanja o prirodi i društvu. Dragi suci i čitatelji: tko je tu kriv, a tko prav, tko je tu lud, a tko zdrav?

Dodatne informacije

Izdavač Rende
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter