Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Ljubav je ušetala

Ljubav je ušetala

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-0273-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V1935

Broj strana:

312

Težina:

330 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,20 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Ljubav je zaista ušetala, a sa njom i dašak svježeg vazduha. Marie Claire

Kada Martin Grejs ušeta u popularan kafe u Filadelfiji koji vodi Kornelija Braun, život joj se zauvijek mijenja. Ni ne sluti da je njena nova ljubav samo vijesnik velikih promijena koje slijede. U međuvremenu, na drugom kraju grada, jedanaestogodišnja Kler Hobs - koju je napustila nestalna majka - kreće u potragu za izgubljenim ocem. Prilikom susreta u kafeu, njen put se ukršta sa Kornelijinim i one sklapaju nemoguće prijateljstvo koje ih vodi kroz nepredvidljive struje ljubavi i života. Prizivanjem scena iz filmskih klasika kojima se osvjetljava tajanstvenost i čudo ljubavi u svim pojavnim oblicima, Ljubav je ušetala je nadahnuti roman očaravajućeg književnog glasa.

Sjajan i sa stilom, Ljubav je ušetala dokazuje da se ljubav u svim formama - romantičnoj, prijateljskoj, porodičnoj - nalazi svuda oko nas.
SARA DŽESIKA PARKER

Zabavna i prelijepo ispisana ljubavna priča Marise de los Santos sija poput velikog bioskopskog ekrana.
LOLI VINSTON, autorka romana Good Grief

Ovo je vrsta knjige zbog koje poželite da se po ledenom danu sklupčate u udobnu fotelju i čitate je sve dok ne padne mrak… To je bolna, srceparajuća priča o usamljenoj ženi i maloj djevojčici koje razvijaju neobičnu vezu.
The Washington Post Book World

Očaravajuća, topla bajka za odrasle o filmskim klasicima, dražesnim prinčevima i srećnom kraju tamo gdje biste to najmanje očekivali.
DŽENIFER VAJNER, autorka romana Good In Bed, In Her Shoes i Little Earthquakes

Ovo je knjiga koju će prijatelji prosljeđivati jedno drugom uz riječi: Moraš je pročitati.
Richmond Times-Dispatch

  • Prevodilac: Dijana Đelošević
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ljubav je zaista ušetala, a sa njom i dašak svježeg vazduha. Marie Claire Kada Martin Grejs ušeta u popularan kafe u Filadelfiji koji vodi Kornelija Braun, život joj se zauvijek mijenja. Ni ne sluti da je njena nova ljubav samo vijesnik velikih promijena koje slijede. U međuvremenu, na drugom kraju grada, jedanaestogodišnja Kler Hobs - koju je napustila nestalna majka - kreće u potragu za izgubljenim ocem. Prilikom susreta u kafeu, njen put se ukršta sa Kornelijinim i one sklapaju nemoguće prijateljstvo koje ih vodi kroz nepredvidljive struje ljubavi i života. Prizivanjem scena iz filmskih klasika kojima se osvjetljava tajanstvenost i čudo ljubavi u svim pojavnim oblicima, Ljubav je ušetala je nadahnuti roman očaravajućeg književnog glasa. Sjajan i sa stilom, Ljubav je ušetala dokazuje da se ljubav u svim formama - romantičnoj, prijateljskoj, porodičnoj - nalazi svuda oko nas. SARA DŽESIKA PARKER Zabavna i prelijepo ispisana ljubavna priča Marise de los Santos sija poput velikog bioskopskog ekrana. LOLI VINSTON, autorka romana Good Grief Ovo je vrsta knjige zbog koje poželite da se po ledenom danu sklupčate u udobnu fotelju i čitate je sve dok ne padne mrak… To je bolna, srceparajuća priča o usamljenoj ženi i maloj djevojčici koje razvijaju neobičnu vezu. The Washington Post Book World Očaravajuća, topla bajka za odrasle o filmskim klasicima, dražesnim prinčevima i srećnom kraju tamo gdje biste to najmanje očekivali. DŽENIFER VAJNER, autorka romana Good In Bed, In Her Shoes i Little Earthquakes Ovo je knjiga koju će prijatelji prosljeđivati jedno drugom uz riječi: Moraš je pročitati. Richmond Times-Dispatch

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter